premýšlam nad tým dosť často,lebo ma vadí obmedzenosť niektorých ľudí.
nie,nevadia mi.nikto by sa nemal pretvarovať a robiť zo seba niečo čo nieje.oni za to nemôžu,nevybrali si to a je to ich život,nie náš,aby sme ho riešili a odsudzovali,popripad obmedzovali.my si takisto žijeme život,aký chceme,takže by podľa mňa mal dostať každý na to šancu.
(inak si myslím,že napr. niektoré učiteľky náboženstva,aspoň na našej škole,podporujú toto odsudzovanie,lebo vyhlasujú že je to choré,a myslím že kebyže to niekto nepovie a neučí,tak by sme to tak neodsudzovali)----teraz čakám komentáre typu "ved ani zvierata niesu take,je to absolutne neprirodzene"
ale neodsudzujem to a ani to neberiem do súvislosti s charakterom človeka, a celkovo je to ich vec, nerozumiem prečo by mali byť vylúčení zo spoločnosti (ale zase nerozumiem, prečo by sa mali do tej spoločnosti enormne vnucovať tými prideami) asi takto nejak
zároveň mám na to názor neutrálny, že to neriešim. zároveň som si vedomý toho že sa jedná v podstate o genetickú poruchu, a zároveň si myslím že je blbosť klasifikovať to ako chorobu.
som slobodný človek a slobodu neupieram nikomu...na druhej strane sú na svete veci ktoré tu boli dávno určené - napr. aj to že pár tvorí muž a žena, samec a samička nie osoby alebo zvieratá rovnakého pohlavia, a preto si myslím že je to proti prírode...
nemam proti nim nic, pokial to prilis neprejavuju na verejnosti (co mi vadi aj na heterosexualnych paroch). nech im pokojne povolia aj registrovane partnerstvo, ale deti by som im do starostlivosti nedavala..
Gayovia a lezbičky sú všední ľudia, taký ako každý iný, poznám ich veľa a v zásade sa od bežného človeka nelíšia, takže vôbec nechápem negatívny postoj určitých ľudí >_< Slovensko je odjakživa konzervatívne, čo mu škodí nielen v tejto oblasti....
1. stale dokola sa to tu rozobera, ale vidim pozitivum, ze v diskusii ubudlo primitivov
2. suhlasim s @neutralnothing , intimne prejavy patria do spalne a nie na verejnosť , @poke každý ma právo na festival, prečo by naň nemohla mať LGBT komunita, ale som proti keď sa na ňom prejavuje vyššie spomenuté .
@imoceans tak gay pride nie je festival, a ak by bol prečo nie je aj hetero pride a pod.? ja nemám voči inviduálom nič, ale toto sa mi zdá trochu choré chodiť po námestí a hlásať akú mám orientáciu - je to každého osobná vec, nikoho to netrápi, tak neviem na čo to robia
@poke sorry ako som to dopísal som si uvedomil že som sa zel vyjadril...nie festival v pravom slova zmysle ale sloboda zhromažďovania. na tú ma právo každý. Nehlásajú to len tak aby sa ukázali ale aby dosiahli toleranciu a zrovnoprávnenie.
@imoceans ono to ani nie je zhromaždenie, to je pochod prosto ja vtom zmysel nevidím, čo chcú tým dosiahnuť? že ich bude niekt tolerovať? tak ja proti ním nič nemám, a homofóbov len viac popudia k tomu, aby ich naďalej neznášali. Celkovo si myslím, že zhromažďovať sa môžu, aj po ulici aj neviem kde, ale nie takto že poďme pochodovať po uliciach.. to je to isté, ako keby išli heterosexuáli - bolo by to čudné no.. nwm, to je len môj názor - netvrdím že mám pravdu
Pochod/zhromaždenie - nie je to jedno ? Pokiaľ viem,je tam aj statické pódium napr. .
To že ty nie, to je fajn ale ťažko vysvetlovať takéto veci, nezažiješ-nepochopíš . Čeliť vkuse posmeškom ktoré proste vnímaš, aj keď sa snažia byť nenápadné. Nenávistným pohľadom len preto že existuješ...
To nejde len o toleranciu homosexuálov, je to krok k liberálnej spoločnosti . Aby sa ľudia začali konečne buď starať o seba alebo niečo iné automaticky nezatracovali . A pochod sa koná 1x do roka , pche, to nie je nič tragické myslím
sama mám medzi kamarátkami lesbičky a tie dievčatá úplne zbožňujem. nemám proti tomu nič a skôr ma hnevá keď niekto nadáva ohľadne orienrácie. sú to ľudia ako my všetci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
nie,nevadia mi.nikto by sa nemal pretvarovať a robiť zo seba niečo čo nieje.oni za to nemôžu,nevybrali si to a je to ich život,nie náš,aby sme ho riešili a odsudzovali,popripad obmedzovali.my si takisto žijeme život,aký chceme,takže by podľa mňa mal dostať každý na to šancu.
(inak si myslím,že napr. niektoré učiteľky náboženstva,aspoň na našej škole,podporujú toto odsudzovanie,lebo vyhlasujú že je to choré,a myslím že kebyže to niekto nepovie a neučí,tak by sme to tak neodsudzovali)----teraz čakám komentáre typu "ved ani zvierata niesu take,je to absolutne neprirodzene"
Či som rozmýšľala nad zmenou orientácie?
Sever je sever. Nemôže byť východom.
Ked je clovek blby tak to nezachrani svojou preferenciou.
inak osobne by som toto forum nezakladala,kedže toto je celkom vďačná téma na odbavenie hnevu a nenávisti.
Cela tato vec s orientaciou, proste nech sa ludom paci kto chce a netreba to riesit.
nemám to rád..
ale neodsudzujem to a ani to neberiem do súvislosti s charakterom človeka, a celkovo je to ich vec, nerozumiem prečo by mali byť vylúčení zo spoločnosti (ale zase nerozumiem, prečo by sa mali do tej spoločnosti enormne vnucovať tými prideami) asi takto nejak
nevadia mi tito dehonestenti prirodzeneho rozmnozovania .. ty kks 3 dlhe slova som napisal .. ic heeet
zároveň mám na to názor neutrálny, že to neriešim. zároveň som si vedomý toho že sa jedná v podstate o genetickú poruchu, a zároveň si myslím že je blbosť klasifikovať to ako chorobu.
každý má právo byť šťastný
Taktiez v ziadnom pripade by som im nedovolil adoptovat si dieta
2. suhlasim s @neutralnothing , intimne prejavy patria do spalne a nie na verejnosť , @poke každý ma právo na festival, prečo by naň nemohla mať LGBT komunita, ale som proti keď sa na ňom prejavuje vyššie spomenuté .
Pochod/zhromaždenie - nie je to jedno ? Pokiaľ viem,je tam aj statické pódium napr. .
To že ty nie, to je fajn ale ťažko vysvetlovať takéto veci, nezažiješ-nepochopíš . Čeliť vkuse posmeškom ktoré proste vnímaš, aj keď sa snažia byť nenápadné. Nenávistným pohľadom len preto že existuješ...
To nejde len o toleranciu homosexuálov, je to krok k liberálnej spoločnosti . Aby sa ľudia začali konečne buď starať o seba alebo niečo iné automaticky nezatracovali . A pochod sa koná 1x do roka , pche, to nie je nič tragické myslím