no tak som rada..kazdy by mal mat rovnake prava bez ohladu an orientaciu. napr.opacna or.bola znama oddavna a v takom starovekom rime neprekazala a normalne sa preezentovala.predstavitelia casto byvali vyznamne osoby.takze, by to malo platit aj dnes.cirkev by si mala zahryznut do jazyka,ved nex sa pozrie ake skandaly sa o nej a konk.predstavenyx siria,a to nieje jediny skandal kt sa ix tyka.o ten najvacsi sa zaujima malo ludi,ale spat.Prava tyxto ludi by mali byt rovnake.Mozno sa aj spolocnost obhajujemale aj ked ix akceptujeme a berieme normalne stale sa najde niekto komu vadia. takze nie tito ludia,niekedy lepsi ako my ostatni,ale moralka nas ostatnyyx by sa mala zmenit.
som zasadne proti tomu. povazujem to za chore. naco je taketo partnerstvo dobre? na nic...
normalne partnerstvo - muz a zena - sluzi na to, aby mohli mat dieta.
taktiez som zasadne proti adoptovaniu deti tychto lezbickych a gayskych parov. z takychto deti nemoze potom vyrast nic dobre, len dalsi buzerant alebo lezba. ked deco v zivote neuvidi nic ine ako 2 chlapov, alebo 2 zeny. kazde dieta sa ma ucit od svojich rodicov rodicovskym navykom. preto neje dobre, ked dieta vychovava sama matka, lebo sa nechala nabuchat nejakym debilom...
9. Seagull1>> si naprosto mimo, uz ten nazov registrovane partnerstvo hovori za vsetko skus sa vcitit to tych ludi a pochopis o com to je predstav si zeby si sa bal ukazat niekde zo svojou priatelkou co i len sa jej dotknut aby sa o tebe nezacalo povravat ze si hetero predstav si to tak a hned to pochopis, mozno by tak aj tie pary ostali dlhsie spolu a bolo by lahzsie zohnat nejaku pozicku od banky ci napisat byt na oboch nemyslis? neviem ale to ze je homosexualita sposobena vychvou sa uz dost vyvracia je to vrodene dedicnost vada alebo co ja viem co uz som pocul vselico
ono by ani nebol problem ako to bude brat to dieta ale ako to bude brat okolie prv sa treba vyspodiadat s tym a ty si ak tak dalsi pripad homofobneho neznasaca lebo tu sa o ziadnom adoptovani nikto nebavil...
Seagull1- co takto pripomenut si, ze prave heterosexualni rodicia plodia homosexualov? Kedze gayi ani lesbicky to nedokazu.
"normalne partnerstvo - muz a zena - sluzi na to, aby mohli mat dieta."- Takze v podstate pary, ktore nemaju/nechcu deti by sa mali zakazat?
Mam pocit, ze vztahy su o laske... nech uz je v akejkolvek podobe... skoda, ze slovensko je este stale plne ludmi s podobnymi primitivnymi nazormi. Kolkym ludom by sa zilo lahsie....
22. Monymony >>> keby si si prečítala moju prvú diskusiu o registrovanom partnerstve pochopila by si že to nieje na nič a priezvisko sa pri tom nemení iba trochu sa pozmení občiansky preukaz
Som za a prečo by aj nie každý by mal mať rovnaké práva a nemôže ale skôr by nemal byť človek diskriminovaný za nič a nieto ešte za svoju orientáciu...
Seagull, mas velmi obmedzeny prehlad o tom, co je to registrovane partnerstvo a co obnasa.
Sice nesuhlasim s adopciou deti pre homosexualne pary, nie preto, ze z nich vyrastie dalsi "buzerant alebo lesba", ale preto, lebo homosexualny par nie je podla mna plnohodnotna rodina, v ktorej ma dieta moznost odpozorovat situacie a priklady spravania, aby jeho dusevny vyvoj, rovnako ako sexualna orientacia nebola nejakym sposobom ovplyvnovana. Kazdy ma pravo prist na to sam.
Co sa tyka registrovaneho partnerstva, som jednoznacne ZA. Registrovane partnerstvo nie je cirkevny sobas, neobnasa nic duchovne, je to len uradne potvrdenie toho, ze su ti dvaja-tie dve spolu. Je to vyhodne napriklad pri informovani o zdravotnom stave, pokial je jeden v nemocnici (pokial by neboli registrovani partneri, nikoho nebude zaujimat, ze dotycna je priatelka tej druhej...uradne spolu nemaju nic spolocne...), rovnako je to vyhodne pri pridelovani roznych uverov, hypotek...proste aj gayovia a lesbicky su prinosom pre stat, platitelmi dani, tak preco by im stat nemohol poskytnut rovnake vyhody, ake poskytuje bezne a denne stovkam heterosexualnych parov? Nie je rec o sobasoch, len o registracii, ti co mame trosku v hlave, vieme, ze homosexualita nie je choroba ale normalna vec, ktorej diskriminacia by mala byt rovnako odsudena ako rasizmus, nabozenska diskriminacia alebo hocijaky iny druh utokov a utlacania.
taky isty nazor ako na registrovane partnerstvo gayov, cize kladny...nemam preco byt proti, vsak mne to na zivote nic nezmeni, ked budu moct mat reg. partnerstva, akurat oni budu stastnejsi, tak nech su...zi a nechaj zit.
Mas velku pravdu v @4. komente, ALE. Prava tych dvoch konkretnych ludi bez zavyslosti od pohlavia? Hm, a co taketo PRAVO DIETATA? No manzelstvo je preto, ze dvaja sa chcu starat pravoplatne o dieta, teda povodne to tak malo byt, alebo to bolo jedno z kriterii. Ale neviem, ci by to dieta malo dobre prostredie pri dvoch rovnakeho prostredia. Takze s manzelstvom naozaj nesuhlasim. Ved aj nemanzelsky vztah moze vydrzat, rov nako ako manzelsky.. Homo a Bi nech si spolu chodia, ale manzelstvo sa mi moc nepozdava ako vhodne pravo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
asi vsetko
normalne partnerstvo - muz a zena - sluzi na to, aby mohli mat dieta.
taktiez som zasadne proti adoptovaniu deti tychto lezbickych a gayskych parov. z takychto deti nemoze potom vyrast nic dobre, len dalsi buzerant alebo lezba. ked deco v zivote neuvidi nic ine ako 2 chlapov, alebo 2 zeny. kazde dieta sa ma ucit od svojich rodicov rodicovskym navykom. preto neje dobre, ked dieta vychovava sama matka, lebo sa nechala nabuchat nejakym debilom...
howgh, dohovoril som
ja nemám nič proti...ludia ako všetci iný
ono by ani nebol problem ako to bude brat to dieta ale ako to bude brat okolie prv sa treba vyspodiadat s tym a ty si ak tak dalsi pripad homofobneho neznasaca lebo tu sa o ziadnom adoptovani nikto nebavil...
"normalne partnerstvo - muz a zena - sluzi na to, aby mohli mat dieta."- Takze v podstate pary, ktore nemaju/nechcu deti by sa mali zakazat?
Mam pocit, ze vztahy su o laske... nech uz je v akejkolvek podobe... skoda, ze slovensko je este stale plne ludmi s podobnymi primitivnymi nazormi. Kolkym ludom by sa zilo lahsie....
17. Neonay
Ja suhlasim so Seagullom1, je to chore a hlavne neprirodzene, proti prirode..
s prírodou to nemá nič spoločné ale z morálkou
Sice nesuhlasim s adopciou deti pre homosexualne pary, nie preto, ze z nich vyrastie dalsi "buzerant alebo lesba", ale preto, lebo homosexualny par nie je podla mna plnohodnotna rodina, v ktorej ma dieta moznost odpozorovat situacie a priklady spravania, aby jeho dusevny vyvoj, rovnako ako sexualna orientacia nebola nejakym sposobom ovplyvnovana. Kazdy ma pravo prist na to sam.
Co sa tyka registrovaneho partnerstva, som jednoznacne ZA. Registrovane partnerstvo nie je cirkevny sobas, neobnasa nic duchovne, je to len uradne potvrdenie toho, ze su ti dvaja-tie dve spolu. Je to vyhodne napriklad pri informovani o zdravotnom stave, pokial je jeden v nemocnici (pokial by neboli registrovani partneri, nikoho nebude zaujimat, ze dotycna je priatelka tej druhej...uradne spolu nemaju nic spolocne...), rovnako je to vyhodne pri pridelovani roznych uverov, hypotek...proste aj gayovia a lesbicky su prinosom pre stat, platitelmi dani, tak preco by im stat nemohol poskytnut rovnake vyhody, ake poskytuje bezne a denne stovkam heterosexualnych parov? Nie je rec o sobasoch, len o registracii, ti co mame trosku v hlave, vieme, ze homosexualita nie je choroba ale normalna vec, ktorej diskriminacia by mala byt rovnako odsudena ako rasizmus, nabozenska diskriminacia alebo hocijaky iny druh utokov a utlacania.