niektorých vzrusuje sado maso, iných anal, dalsích sex v trojke, je to kazdeho vec, neodsudzujem ich za to. Take veci tu boli aj v minulosti, len vtedy neboli take media a takmer kazdy bol pobozný takze ludia sa za to hanbili a nechali si to pre seba
Nehrozí, nikoho za to neodsudzujem, ale zas ani necítim bohvieaké dobré pocity, keď sa s takými ľuďmi rozprávam. Ja osobne by som takto nezosmilnila, to nie. Mám svoje medze.
no keby to boli dvaja chalani bereeeeeeeeeeeeeem ked dve baby neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hehe ale ne nesla by som do trojky nevedela by som na koho sa mam sustredit : :
Nedopustim na trojku. Velmi ju oblubujem. Ale na druhej strane zavisi to od kombinacie. Dve baby a chalan kedykolvek ale baba a dvaja chalani neviem vsetko raz treba skusit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
(zvyčajne)
Čo ťa priviedlo k takému záveru?
Ale inak kludne smilnite a chlipnite . Ak je to podstata vasho zivota. Predsudky patria do minuleho storocia.
.. nebudem ODSUDZOVAŤ
ja, ona a moj amulet pre stastie
na zastávke pri trojici?