Kriminálnici##Vyholená hlava - 0 IQ, bohatý, ##Intelektuál a romantik, ktorý si môže čo to dovoliť##Policajti, vojaci, záchranári, hasiči##ITčkári, herní maniaci no_mouth:#iné... napíš aké
si predstav, že každý do ktorého som bola "buchnutá" vyzeral inač a iný aj bol povahovo ..ale už dlhú dobu sa mi páči jeden a ten istý taký sladký zlatý chalan.. :p
možno nejaký mix z tých možností idem sa hrať na onú a poviem, že na vzhľade nezáleží samozrejme dlhovlasý ale v podstate nemám typ presný keď je pekný tak sa pozriem áno som úchyl bacha na mňa
Tak pravdaže nie len podla výzoru si vyberáme ....ale keď mám to opísať tak chcem aby mal dlhé tmavé vlasy ..čo už by sa patrilo aby vedel hrať na gitare ...ale skôr nejakí romantik ako tvrdý metalista
@deadfancy presne takí tajomní su najlepší..ale ako povedala @zeriavka aj u mna to bol zakazdym uplne iny chalan s uplne inou povahou a ten vyzor bol uplne odlišný..teraz mam na muške tajomného chaalana s prekrásnymi dlhsimi vlasmi ale looser asi nieje
lenze intelektuál a romantik si nie vzdy moze co to dovolit takychto kecov tu uz bolo... realita je taka, ze vsetky sa hraju na anjelikov, no v skutocnosti by si vybrali druhu moznost
Okrem vyslovene nádherných hercov, nad ktorými čas od času poslintám sa mi (takmer) nikdy nepáčili až tak tí klasicky pekní. Pokiaľ má charizmu, alebo také to čosi, čo z neho srší na sto metrov, je mi prakticky jedno, ako vyzerá. Bez srandy.
ten romantický intelektual za vodou bola taka najlepšia možnosť ale jednoducho keď sa do niekoho zalubim tak sa zalubima nebudem si selektovať že či buje hasič, kominár, ITčkár alebo ja neviem alf
hlavne, aby mal čierne krátke vlasy,ale nie mm...pár cm .. aspon takých 5-7 cm dlhé husté ...a čierne najmä ako havran ...jemné črty tváre,jamky v lícach,modré oči také svietivé prenikavé,postavu ani nie chudú ani vyšportovanú,taký stred,jemný hlas,ale nie príliš piskľavy a umrnčaný,to nenávidím .....jemné ruky,ako žena ...no proste ..ufff
@antifunebracka krííííste, my dvaja sa nikdy nepochopíme, nikdy ... nie tak som to myslela, omg .. leeen, máš iný typ humoru ako ja, ktorý mne príde tak, že musím niečo uviesť na pravú mieru ... bo hocičo napíšem, furt to spájaš so sebou .... páčil! a tá ciga ti inak neskutočne pristane
len, že sa nepodobáš na villeho, no... .... len toľko
ta ja viem, ale nie naschvál si ich trepem do hlavy
@purpledrug666 ved dobre, misi, mna neber vazne ja skoro furt len zartujem hlavne teba ma bavi natahovat ale to ne v zlom, len ta chcem rozosmiat ale ok, uz nebudem radsej takyto humor prevadzkovat len proste keep smiling, sekne ti to... ved vies ta 1dina fotka v tvojom albume, kde sa usmievas a co ma vzdy tak brala? tak taku ta chcem mat co najcastejsie
Uhm... Tak mal by mi rozumieť. Pochopiť moje správanie moju divnú náladu a mať ma radu (ako sa to píše?) takú aká som, s mojou výbušnou povahou a prudkými zmenami nálad. Nemusí byť pekný. Ale mal by byť inteligentný a mať zmysel pre humor. A mal by bývať na Slovensku, lebo vžťahy na diaľku vždy dopadli katastrofálne.
vtipní, nie príliš romantickí, ešte raz vtipní (proste takí, s ktorými je sranda), inteligentní ofc, úprimní (až tak neobvykle, vtipne).. výzorovo buď chudí alebo proste "mohutní" kostrovo, nie svalami ani tukom!, vlasy skôr krátke než dlhé, ale optimálne také 4 cm, dobre oblečení! o topánkach nehovorím samozrejme.. skôr jemnejšie, než ostré črty tváre, pekné zuby (resp. stačia normálne, ale ja spoznám, keď si ich niekto neumýva!!), a ak má chlpy v nose tak môže byť aj princ William, ale ani sa ho nedotknem.. celkovo skôr taký "mladistvejší" výzor, nepáčia sa mi napr. veľmi zarastení.. a nevystojím škaredý batoh, taký ten turistický s tými šnúrami na upevnenie karimatky.. xD
No a toto sú dôvody, prečo budem do konca života sama xDDDD
@marttina aj tu hrá či len tak na výlet? Lebo som dáko nezachytil že by mal hrať, videl som že mal byť v novembri v Žiline (tam sa aj hráva? , ale ináč nič.
@chevro ok vlastne spĺňaš všetky, okrem jemných čŕt tváre a najky nie sú podmienka samozrejme, stačí, ak sú tie topánky pekné najky sú plus
a už som ti to vysvetľovala, ako to je s fyzicko-psychickým páčením sa teba mne proste ja viem že si pekný a tak, ale to jak keby mám povedať, že sa mi páči moj otec, alebo ja neviem xD
@h8u a páči sa ti tvoj otec? Ale ne, juchuuu, ja sa idem tešiť teraz Ale tak vidíš, spĺňam podmienky, tak nemôžu byť až také náročné, takže neviem čo tu vypisuješ že ostaneš do konca života sama
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
here I am.
A vysoký. Prosím, dajte mi vysokého
a nie je to Villo ale Ville!!!
Tak. A šachovo založený.
pribratejší, hlavne hrubé ruky a svaly, tmavší typ, rozkošný úsmev, romantik a gentleman, inteligentný
môžem zato?
len, že sa nepodobáš na villeho, no... .... len toľko
ta ja viem, ale nie naschvál si ich trepem do hlavy
tmavé vlasy a hlavne najdoležitejčia vec vtipný
No a toto sú dôvody, prečo budem do konca života sama xDDDD
@h8u ja mám pekný batoh! chceš ma?
a už som ti to vysvetľovala, ako to je s fyzicko-psychickým páčením sa teba mne proste ja viem že si pekný a tak, ale to jak keby mám povedať, že sa mi páči moj otec, alebo ja neviem xD