bolo toho veľa, ale napríklad naposledy si spomínam na blog od @transplantovana o dnešnej generácii, ten ma dostal, bol vynikajúco napísaný po všetkých stránkach
"Pohlavie neklame" od @mensrea žiaden bolg mi nikdy nebol taký blízky úplne som sa z neho zdekompenzovala. Ale už ho vymazal.
Podobne s blogmi od @bonita - y, ona ma skvelé priam avantgardné diela, a už .... neviem ani, už si na nikoho tak nespomeniem, títo dvaja mi prišli prví na rozum.
ja jeden konkrétne označiť neviem, je tu strašne veľa dobrých blogerov, ktorí stále píšu skvelé články a všetci, ktorým som fanušíkom majú moje uznanie
no mojou srdcovkou sú aj tak blogy od @divinatoire
Nadpis mi okamžite evokoval Najväčšiu fajku na svete od Mensrea/-u, žiaden iný článok na Birdzi a máloktorá iná báseň ma tak chytili.
Ďalej možno Apendix od Laciskaa, už zmazané Leithove fekálne príhody a Freewriterove články o tom, ako jedol ryžu; istá štvordielna poviedka, ktorej názov a autorku vždy zabudnem; vybrané kusy od ľudí, ktorým som fanúšička (hnusné to slovo).
nie som veľmi dlho na birdzi/birdze ale naj čo som čítal boli : @mirkova ( odporúčam ) a @drilo ( asi tiež odporúčam keď ho sem píšem nie ? ) obaja píšu s nadhľadom a je vidno, že to nie sú pubertou skosení ľudia a nezaspíte u toho ako u niektorých iných blogerov ...
sry nenapísal som, čo som posledné čítal takže od @mirkova -ej to bolo ,, A po milovaní príde depresia ,, a od @drilo -a to bolo ,, Zaprášené spomienky ,, to sa mi veľmi páčilo ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Podobne s blogmi od @bonita - y, ona ma skvelé priam avantgardné diela, a už .... neviem ani, už si na nikoho tak nespomeniem, títo dvaja mi prišli prví na rozum.
no mojou srdcovkou sú aj tak blogy od @divinatoire
a moja duša výska pri blogoch od @grietusha
Ďalej možno Apendix od Laciskaa, už zmazané Leithove fekálne príhody a Freewriterove články o tom, ako jedol ryžu; istá štvordielna poviedka, ktorej názov a autorku vždy zabudnem; vybrané kusy od ľudí, ktorým som fanúšička (hnusné to slovo).
perfektne x)
ooplne som sa do toho blogu zamiloval
» www.birdz.sk/webka/jenamalin...
@bonita ďakujem.
ja nebudem menovať, je tu veľa skvelých autorov aj veľa skvelých blogov... nájdem si vždy niečo, čo mi zlepší náladu
niektori uz boli spominani a inym som fanusik..