Aký najväčší trapas sa Vám stal v poslednej dobe ?
Tak čo, aký ? Mne dneska - boli sme s kamarátom, chceli ist na kúpalisko ale sme nemali s kým tak sme išli po kamaráta.. Zdvihla jeho mama, ja som si ju pomýlil s kamarátovou sestrou a ja, že " Čau, Marek je doma ? " Tam sme sa kosili po tom
tak napriklad vcera som siel do jednoho podniku a vonku som videl Kofola tabulu a na nej kriedou napisane ze jedna porcia za 0,30Eur a smajlik..tak som sa potesil ze maju specialnu akciu na Kofolu...a ked som si objednaval tak som sa opytal ci maju kofolu za 30 centov..pozerala na mna ako na debila a ze 80 stoji..samozrejme kamarat sa na mne smial a povedal ze to stoji 30 centov jeden kopcek zmrzliny kedze ta tabulka stala pri budke so zmrzlinov..
jednak za to nemozem ale doplietlo ma to ze ta tabula bola blizko podniku a ze to bola Kofolova tabula..
Mno... mne nie nedávno, ale pravdepodobne najväčší trapas bolo:
Ešte dávnejšie som bola fakt tučná.. ale veľmi! Mno a jeden odosť starší chalan (taký bol zlatýý!!) ma pozdravil, ja nas5, samozrejme... potom začal také veci, aby som k nemu šla a nech mi dá pusu, a tak.. A ja stále začervenane, že nie, a tak.. A už skoro som sa zvedala, keď spoza mňa vystúpila jedna krásna baba, vysoká, štíhla... A zistila som, že vlastne hovoril na ňu, a že chodia spolu... xP
neviem. nejak väčšinou hanbu nepociťujem. ale keď sa objektívne zamyslím, tak asi bolo dosť trapné, keď som sa vrátila z Francúzska, doslova som vypadla z kamióna, čo ma doviezol do môjho mesta, smrdela som, nebola som nalíčená, nič, nespala som vyše dňa, celý som ho precestovala, vyzerala som sfetovane, nastúpila som do MHD a keď ma tam niekto pozdravil, tak mi asi až po 20 sekundách došlo, že to je moja mama
minulého roku som bola v Maďarsku na kúpalisku a plavky som mala dosť na tesno, bola som na tobogáne, keď som vyšla z vody každí zastal a pozeral sa na mňa. ja som nechápala, že prečo a nakoniec keď som sa na seba pozrela tak som si všimla, že jedna koza mi trčí z plaviek tak to bolo dosť také trápne =D potom keď okolo mňa niekto prechádzal a videl ten trapas pri tobogáne, tak sa rozosmial ... frustrujúce =D
nebol to a taký hrozný .. ale včera sa teda stalo tak .. som vystupovala z autobbusu a tam bolo hrobové ticho a som sa nejako oprelao sedačku či čo to tam bolo a ono to vydalo taký zvláštny prdivý zvuk .. a tí dospelí čo tam boli sa na mňa tak divne začali pozzeraŤ .. : smiley: ale nebolo to hrozné .. ja som zvyknutá
áNO V ANGLICKU boli sme porozdelovaný v rodinách (výmenný pobyt) a ja som bola ešte s kamoškou a raňnajkovali sme a tá teta ked som dojedla sa ma opýtala po anglicky že : Chutilo ti? a ja že nie Dakujem lebo ja som myslela že sa pýta či si ešte nedám
Boli sme v terranove a niečo tam začalo strašne pípať ..a kamoška ze čo to tu furt pípa a ja že asi niekto niečo ukradol ..a potom som zvreskla ze: jezis to je moj budik a to tam na cely obchod ..a taky chalan tam chytil ujeb
Jáj.. k tej učiteľke.. xD Ďalší trapas... čo už, vediem trapný život!
Kým sme ešte mali pevnú linku, spolužiak mi tam vyvolával pre domácu úlohu... V ten deň tiež zavolal, ale zobral to, brat.. zavolal ma, povedala som mu úlohu, v poho... Zvoní znovu telefón, brat zobere, dá mi ho, vybavím, v poho avšak trošku naštvaná! Tretíkrát zvoní telfón, brat zobere a dá mi slúchadko so slovami, že zase on.. Ja celá od nervy zakričím do slúchadla: Čo cheš?!?! A potom vyšlo najavo, že to bola jedna milá teta, moja učiteľka na gitaru a chcela mi povedať, že nebudem mať hodinu... O.o Ách jaj!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
mali sme isť von, čakam ho a volám (myslel som že jemu)
zdvihne : prosim
ja : števo to si ty
on : nóo, čo je (nerozoznal som hlas, zdal sa mi troch iný myslel som že chyba signálu)
ja : no de si
on :doma
ja: prečo, šak ja už som vonku (čudoval som sa lebo už mal byt vonku)
stel som povedať že : pod ty debil, ale nepovedal som
na moje velke šťastie
potom som zistil že je to jeho otec, ked som sa ešte pýtal, a ospravedlnil sa
števo už bol inač vonku..
jednak za to nemozem ale doplietlo ma to ze ta tabula bola blizko podniku a ze to bola Kofolova tabula..
nevadi aj ja mam svoje chvilky
Ešte dávnejšie som bola fakt tučná.. ale veľmi! Mno a jeden odosť starší chalan (taký bol zlatýý!!) ma pozdravil, ja nas5, samozrejme... potom začal také veci, aby som k nemu šla a nech mi dá pusu, a tak.. A ja stále začervenane, že nie, a tak.. A už skoro som sa zvedala, keď spoza mňa vystúpila jedna krásna baba, vysoká, štíhla... A zistila som, že vlastne hovoril na ňu, a že chodia spolu... xP
Chcela som sa prepadnúť pod zem! xP
Boli sme v terranove a niečo tam začalo strašne pípať ..a kamoška ze čo to tu furt pípa a ja že asi niekto niečo ukradol ..a potom som zvreskla ze: jezis to je moj budik a to tam na cely obchod ..a taky chalan tam chytil ujeb
Kým sme ešte mali pevnú linku, spolužiak mi tam vyvolával pre domácu úlohu... V ten deň tiež zavolal, ale zobral to, brat.. zavolal ma, povedala som mu úlohu, v poho... Zvoní znovu telefón, brat zobere, dá mi ho, vybavím, v poho avšak trošku naštvaná! Tretíkrát zvoní telfón, brat zobere a dá mi slúchadko so slovami, že zase on.. Ja celá od nervy zakričím do slúchadla: Čo cheš?!?! A potom vyšlo najavo, že to bola jedna milá teta, moja učiteľka na gitaru a chcela mi povedať, že nebudem mať hodinu... O.o Ách jaj!