Ja som asi podivin, ale brutalne citim rozdiely chuti medzi CC classic, zero a light...normalna je na mna strasne sladka, light je totalne cela zle a preto ked uz pijem tak pijem Zero ktorej chut mi sadla.
Ja si vyberem napoj s prirodnym sladidlom Steviou sladkou, ktora je 300 krat sladivejsia ako cukor a pritom nema ziadne kalorie Napr. tie z facebooku/ bhip Slovensko
@vachtlik Ked moze byt otazka kde zhanat travu a co sa oplati vidiet v Brne v kategorii homosexualita tak ... @hadimistr A este kusok viac nezdrava @adhak Jup, je to tak ako @semhamforas pise, s tymito vecami sa mozes dopracovat k roznym chorobam. Je to sice zensky casopis, ale ked som si citaval zahranicne weby, je to zhruba to iste: » zena.atlas.sk/z-umelych-sladi...
Caj bez cukru, voda, mineralka alebo "skoricovy caj s klincekmi" (ono to je vlastne skor "polievka", lebo je to vyvarena skorica a caj tam ani nedavam )
tie bez cukru chutia ako chcanky, ale furt lepsie jak tie s umelym sladidlom, to uz sa ani pit neda qoli tomu som prestal pit aj sprite, ze tam drbu umele sladidla, uz mi ostala len fanta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale vždy si dosypem aspartam.
@hadimistr A este kusok viac nezdrava
@adhak Jup, je to tak ako @semhamforas pise, s tymito vecami sa mozes dopracovat k roznym chorobam. Je to sice zensky casopis, ale ked som si citaval zahranicne weby, je to zhruba to iste: » zena.atlas.sk/z-umelych-sladi...
Caj bez cukru, voda, mineralka alebo "skoricovy caj s klincekmi" (ono to je vlastne skor "polievka", lebo je to vyvarena skorica a caj tam ani nedavam )