S kamarátkami každá oslavuje svoje narodeniny, je to naša taká malá tradícia. Na oslavách by sme sa mali baviť, takže neviem čo vymysliet, aby to nebolo rovnaké ako ich oslavy. Na ich oslavách bola Partička, Taký Quiz z ktorého najlepšia vyhrala (sutaže)
Karaoke a neviem ako sa to volá ale vystrihnite časti tiel z novín alebo z čoho a dávajte dohromady idealneho chlapa. Nie je odveci ani spoznávanie vecí. To si niektorá zaviaže šatku cez oči a dajú jej nejaký predmet, nech ho spozná.
Cakam kopec retardovanych komentarov, ale konecne nejake 15ky co sa nejdu rozjebat donemoty na narodeniny ale chcu robit nieco normalne vzhladom na svoj vek.. A inak prepac, netusiim ja som velmi nekreativny clovek
ja že ideš programovat v Jave, zrob šašakarnu, ala frajer, akože si si našla frajera (zober nejakeho kamoša) a budeš im ho predstavovat atd. A nech je napriklad bohaty, nech si prinesie nieco na seba poriadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
,,AKý program vymyslieť na moje 15. narodeniny? "
a nie som debil..
nechajte cigáňov zabávať, lebo ak sa bavia nemajú čas na zlodejinu .......filip
tomu sa hovorí gigolo, keď už tak ...........filip
-ja tak nenávidím tie veci (ach)