toto je uz fakt trapne...kebyze som chlap tak sa nepriznavam ani k hiphoperke ani k punkacke ani metlacke ani k SKAcke ani k technacke... a vobec ani neviem ako sa oblieka discackaa ..proste cele toto je zlee ...normalne dievca ..idealne dievca!
nwm ako ot nazvat.....ale pomenovanie, ze prirodny typ nwm ci pochopite...nieco jak hipis..proste prirodne materialy, koralky vo vlasoch, na krku, na ruke...kosele...kozene/platene tasky cez rameno, malo nalicene...kosele,batikovane trika,.. tramky....chapete?.. ...ale aj tak mi to je jedno...
@3 myslis asi etno styl a ano tie su asi najkrajsie, pretoze su najviac prirodzene...
EMO su tiez celkom pekne, ale to je v podstate kazda mila baba
ale hiphoperky nemusim tie pozerske teda: kybel na hlave, xxl triko, bagjeans... veci co sa na babu proste nehodia
ach ale myslela som tak ze ako sa paci ked je baba oblecena len som to nevedela vyjadrit do otazky..tak som to sformulovala takto..ze co sa chalanom paci, ze ci nejake onee minisuknicky alebo cvocky a retaze ci jak to mam povedat
ako sa oblieka disko, techno girl? .. biele alebo ruzove oblecenie.. vacsinou elegantne oblecenie, resp. sportove, ziadne cinany.. kabelocky, na tvari mejkap, velke nausnice
a ako sa obliekaju diskaačky.. akoze nieco brutaalne leskle? .. ale inak nie som na baby, ale tieez nemaam rada hip hop girl.. teda ked ma baba sirsie teplaky a uzke tielko, to je pekne, ale vssetko siroke, je otras.... a ten šeerbel na hlave.. to sa mi nepaci ani na chlapoch...
metlacak, SKA a aj punkacka ... a uplne najradsej ked ma oblecene to, v com sa citi dobre a pohodlne nie to, co jej "prikazuje" nosit jej spolocenske pseudozaradenie.
podla mňa najkrjšie dievča vyzerá keď sa oblečie dievčensky..nemylsím celá ružová ale tak primerane pochybujem že chalanom sa páčia baby v rozťahaných gatiach alebo čierne alebo kockované mátohy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale inak ja som hrooznee moooc na SCENE babyyy
EMO su tiez celkom pekne, ale to je v podstate kazda mila baba
ale hiphoperky nemusim tie pozerske teda: kybel na hlave, xxl triko, bagjeans... veci co sa na babu proste nehodia