mne sa páči thomas morgan huxley, je to zviera haf haf idem spať, drbe mi vážne, počkať? .......................... ani DNA nie je na zahodenie (pre neznalcov! Drbnutý Nadržaný Anarchista)
ale najdolezitejsie je pre mna aby ma vedel podrzat a nevyjebal sa na mna v nejakej neprijemnej situacii... a samozrejme inteligentny, na krase nezalezi, aj ked viac sa mi pacia pekni ludia a najviac sa mi paci @heartxcore a nie ze paci, ja ho milujem on je pre mna dokonaly clovek
ja si so svojou povahou musím hľadať niekoho kto bere veci s nadhľadom a má dobre vyvinutý zmysel pre humor...pre mňa je dôležité aby bol chalan inteligentný a vtipný
myslim si..ze az tak nezalezi len na tom ako clovek vyzera...ked je nwm aky krasny a napise ti ze ta luby....s Y....ako to je uz vela.. trocha inteligencie nezaskodi nikomu.. a aj trochu krasy by sa patrilo mat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ja ho uz mam nehladam
a z kazdeho rohu trohu to je zaklad setkeh