@patrixo ... som napisala svoj nazor toto neriesim... a ma 18 tak ?
@hunatymiesok tak co sa budem... no ja stresovat nemienim ci budem tehotna...a uz keby mam taketo veci riesit ako aky kondom tak to uz su ake problemy sveta
@tuba ved hej svoj nazor.. lenze nic neprezentoval.. to je to iste, akoby sme sa tu rospravali o volkswagnoch, ze ake by si chcela... a ty odpovies, ze by si chcela auto...
spoľahlivý, ešte nepoužitý, neprederavený a nepoškodený, s nepoškodeným obalom (s bublinkou), pred ukončením doby expirácie, nenosený 2 roky v peňaženke (nepresedený), nevystavovaný na slnku ani iným škodlivým látkam či nástrojom (nechty, zuby a podobne)..
inak kedysi sme robili taky pokus bez hlbsieho zmyslu... kupili sme v tescu/lidli tie najlacnejsi kondomy za 50 centov asi... jeden sme naplnili technickym benzinom zaviazali, polozili na zem, este trochu tym benzinom poliali a zapalili... a kondom drzal... potom zacalo to techo vo vnutri vriet... a az po chvili ten kondom praskol... cize kvalita asi nekopiruje cenu
@tuba ja sa nenavazam... a jake komplexy? ja len vravim, ze sa tu bavime o antikoncepcii, konkretne o kondomoch a druhoch a ty povies, ze jednoznacne antikoncepciu... ale otazka bola, ze aka? chapes? a nechapem, preco casto ludia normalnu komunikaciu, v ktorej sa hned nezhodnu, beru ako utok
@patrixo ako tak citam znova ten posledny komentar co si dal..citam ze som to nepochopila a uplne som napisala odveci to hore
prepac...este bolo asi velmi skore rano na mna
nic proste... nikto sa do nikoho nenavaza. bodka neviem ci tu uz ludia musia kazde slovicko riesit do podrobna alebo co... alebo ci to niekomu robi dobre upravovat ludi to co nenapisu podla niekoho predstav that´s all
sagami su jednoznacne najlepsie ale skoda ze su drahe ako svina. jeden kondom vyjde nieco vyse dvoch euro. su kurevsky drahe ale aspon cez ne nieco citit. cez klasicke a ani ultratenke necitit nic.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
@hunatymiesok tak co sa budem... no ja stresovat nemienim ci budem tehotna...a uz keby mam taketo veci riesit ako aky kondom tak to uz su ake problemy sveta
@tuba ved hej svoj nazor.. lenze nic neprezentoval.. to je to iste, akoby sme sa tu rospravali o volkswagnoch, ze ake by si chcela... a ty odpovies, ze by si chcela auto...
ale nikdy by som si na kokot nedal prcak.
@fr4nk1
@frez niečo proti sexu?
prepac...este bolo asi velmi skore rano na mna
nic proste... nikto sa do nikoho nenavaza. bodka neviem ci tu uz ludia musia kazde slovicko riesit do podrobna alebo co... alebo ci to niekomu robi dobre upravovat ludi to co nenapisu podla niekoho predstav that´s all
si k ním môžeš kúpiť rovno balenie plienok