neviem ich nejako zaradit lebo su vselijaki ale zvycajne su nejakym sposobom divni...
a fakt nad tym rozmyslam a to sa neda kategorizovat fakt uplne nahodni su vzdy
tie úplne na dne, zničené a vyčerpané, obvykle kvôli predošlému chlapovi. tie čo zabudli aké to je keď na nich niekomu záleží, čiže si najprv treba vybojovať možnosť im to dávať najavo, následne si vybojovať to aby si to všímali, a následne bojovať o to aby tomu uverili.
v skratke - tie čo potrebujú zachrániť. KÝM potrebujú zachrániť.
akonáhle dokončím ich proces vyťahovania z psychických sračiek tak už som nepotrebný, nezaujímavý a nepríťažlivý
aha počkať, aký typ so mnou flirtuje/pokúša sa ma zbaliť?
tak to žiadny, horeuvedený popis je o tom aký typ je ochotný sa so mnou rozprávať
tak ako idem reagovat na svoje vlastne forum ale ja som si napriklad vsimla,ze hole hlavy napichane ma furt otravuju napriklad ...a co sa tyka byvalych tak blondaci zvacsa 8)
neschopných zvládnuť ma.
teda aby sme sa nechápali zle, no pokiaľ mi človek dokáže povedať, ako ma miluje a pritom nič nevie o mojich vnútorných rozporoch, lebo sa ma nikdy nepýtal, tak nie je schopný ich zvládať.
V poslednej dobe take tie krasne typy co chodia na požičanom aute do fitka a tvária sa jak majstri sveta...alebo potom takych prehnane oplasenych ludi co zase ku mne neni moc dobre lebo sama neviem, co so sebou
A ked sa prihovorím niekomu podla mna normálnemu a kludnemu, s vlastnými názormi a mozgom, sa nalaká cize som sama
hmm, ani neviem ... naposledy nejaka dost pekna, dost opita a asi dost nadrzana blondina, ale neviem to nejak zaradit ... dost to zabijem v zarodkoch a nemam dostatocne data na zaradovanie,
Pomne idú vacsinou tie také so štýlom "kurviciek" co mi chvíľkovo vyhovuje lebo tie su najkrajsie a najviac sa o seba staraju, ale z dlhodobeho hladiska je to zlé lebo neviem si predstavit žiť a takou... A ak budú len tie chodiť... :/
teraz vážne. zaujímavým spôsobom zvláštne, ale predsa inteligentné. trochu menej ukecané, tiché (rozumej netliachajú nasilu ked nieje moc čo) a napodiv pekné
@matwejo no to ani ja nechapem, ale ked som sa pytala kamaráta, tak mi povedal, ze lebo sa ma hanbia a nechápu preco na nich prehováram a neveria si dostatočne čiste psycho
Pritom si nepripadam nejako tak, ze by sa ma mali ludia báť alebo hanbiť ale asi to tak je no...
Asi žiaden :-S Alebo len nevidím že by javili záujem.
Do kontaktu s ľuďmi sa málo dostávam, tých čo stretávam sú však našťastie aspoň dosť inteligentní, čiže zväčša komunikujem s rozumnými babami.
Vo všeobecnosti si ale najlepšie rozumiem s dievčatami čo sú aspoň trocha šiši, možno ste si to všimli aj tu
@mia246 tak keď ťa zaujímal viac vzhľad .... neviem, či je možné tie osoby nejako špecificky opísať, či majú vzhľadovo niečo spoločné (lebo charakterovo majú, to je jasné ako facka a má to najväčšiu logiku).
Ale väčšinou sú nižšej postavy a troška štíhlejšie až chudé, keď mám zájsť do "extrémnejších" detailov tak majú malé (niekto by povedal že žiadne) prsia, čo mne osobne absolútne nevadí. Často sú o pár rokov staršie ako ja (jedna má teraz 33). Vlasy vždy rovné, prípadne len jemne zvlnené a neprefarbené. Tvár pôsobiaca tým, že už niečo prežili, úprimný úsmev, ktorý ale prílišne nerozdávajú len tak hocikomu. A najviac o nich povedia tie oči, nie nadarmo sú bránou do duše . Prišlo mi to trocha divné opisovať nejaké spoločné fyzické znaky, tak neviem, či som dostatočne odpovedal na tvoju otázku
@barb@36
máš pomerne hrubé črty tváre (to nie je hodnotenie, len opis), ktoré pôsobia hrozne sebavedomo až kruto, do toho plné pery ktoré tomu dodávajú taký modelkovský oný, nádych, a ešte k tomu blond hriva, tak jasné že sa zľaknú.
@mia246 kedysi to boli samí podivíni, potom ma zbalil môj milovaný nádherný manly man proste som sama ostala prekvapená že JA JEHO PRIŤAHUJEM no a s ním som doteraz a navždy budem
no niekedy sa ma snažia zbaliť nejakí chalani, ktorí nevedia, že som zadaná, a to sú rôzne typy....od zúfalých podivínov ktorí sa snažia zbaliť všetko živé, po pekných vyštudovaných právnikov ale rovnako vždy dostanú odpal keďže som šťastne zadaná
@33 pravda
Veru ziadni asi
...vlastne pockat asi dvaja neznami opiti chalani v mojom zivote odo mna chceli fb vyhra fakt
ale ja sa snazim byt seda myska takze necakam ze sa to zmeni
@mia246 a vzhľadom to boli zväčša tmavovlasí tmavookí chalani (aj môj priateľ má tmavohnedé vlasy a nádherné karamelkovo hnedé oškááá) asi preto že aj ja som hnedovlasá a hnedooká
Každú ženu priťahuje chlap, s jej podobným sexepeallom a naopak, každého chlapa priiťahuje žena tiež s podobným sexepeallom.. je to vedecký dokázané ... jednoducho ak ty si okuliarnik nizky, škaredý, nemôžeš mať za ženu vysokú, krásnu blondínu už len kvôli tomu, že blondínu ten chlap fyzicky priťahovať nebude. Odporučam pozrieť tento dokument, kde napr. aj hovoria, že ak ženy pozorujú chlapov, ako sexuálny objekt, chlap sa snaží ukázať charakteristické znaky muža, t.j. rozšíriť ramena, vyrovnaný chrbát, ruky od tela a chôdza vážna, s veľkými krokmi. A zase naopak ak muži pozorujú ženu ako sexuálny objekt, ženy zvyknú viac krútiť bokmi, čo je ich charakteristická črta.
ja soms i to zakatogiruzovala najprvej boli pekni, urostli, jednoduchí a potom tí s ktorými som chcela byť kamarátka a počas druhej kategorie som rezignovala a pri každom nejakom naznaku proste ukončila kontakt, lebo šak načo.
poté e .)
@vladoko toto som videla , dobry dokument ale zas poznam vela vela parov, ze chalan krasny a baba skareda alebo naopak ....ako podla mna sa to velmi casto stava ale tak asi to zalezi aj od uhla pohladu
Na mňa asi nikto, ale mne sa vždycky páčili takí navonok vyzerajúci dosť dominantní chlapi - a vždy mali spoločnú vlastnosť - boli to totálny chuji... asi tak to všeobecne poviem
niekedy sa citim ako ked je srnec na parkovisku...
vzbudi pozornost, kazdy sa pozrie, niekto sa zastavi, niekto s otovrenou hubou, stary, mlady, tlsty, chudy, niekto obdivuje slobodu, niekto obdivuje krasu, niekto sa pyta ako sa tam ten kreten dostal, niekto ma tuzbu ho pohladit, niekto rovno hlada pusku...
a ja prechadzam okolo
pozeram sa nato divadlo no v tom si ma vsimne najkrajsia zena na svete a zabuda ze videla nejakeho zivocicha na parkovisku a aj to ze tam mala auto...
akože nie že by som bol nejaký extra alfa samec, balič a parketový lev ale hej, sem tam sa mi nejaké to dievča votrie do života a snaží sa ma spoznať s tým že som ju zaujal a chce ,,viac,, ...
a bohužial !!! z toho čo som si všimol, ženy ako iniciátorky ktoré sa o mňa sem tam snažia, som si všimol, že sú to väčšinou ženy ktoré sa o seba prevažne starajú, sú aktívne, veselé, niekedy až príliš spoločenské a rady chodia na diskotéky a väčšinou mali dosť partnerov a aj sexuálnych ...
čo je najväčšia sranda že sú presné opaky mňa a dievčatá ktoré priťahujú mňa sú opakom ich a tie nejako pozitívne na mňa zase nereagujú
neviem kde tie dievčatá nabrali že by som sa k nim hodil, lebo väčšinou po nikolkých týždnoch až mesiacoch spoznávania usúdia aj samé že sme dosť rozdielne bytosti, ale niečo sa im na mne páči, ale fakt neviem prečo sú to takéto typy :ehm:
totálne prototypy chlapov, ktorých by som nechcela ani keby sú poslední mužskí jedinci na planéte Zem
čo je divné, lebo nie som až tak škaredá (dobre no, podľa mňa...) a proste oni........... :ble:
dávnejšie?... asi zakomplexovaní jedinci, ktorí mali dojem že "však jej to nebude vadiť, že si na nej kompenzujem nešťastné detstvo" poprípade takých, ktorí majú popri mne ešte nejakú zálohu alebo inú, dokonalejšiu ženu a hrajú to na 2 strany
Väčšinou po mne idú všelijaké stroskotankyne ... pritom mne sa páči úspešná inteligentná žena, s jasnou vizou života, ktorá vie čo chce, má nejaké záujmy, svoju osobnosť , zásady a určite nedá každému tragédovi, ktorý prejaví záujem
to je rozne asi, nikdy som medzi nimi nehladala suvislosti
ale zhruba
velku cast tvoria taki, kde je to vzajomne (vodnari
casto starsi pani
taliani, arabi, a ti, co si ulietavaju na comkolvek blondavom
obcas aj mladsi, lebo mi nevedia odhadnut vek chudatka moje (naposledy som fakt nemohla z takej particky talianov, som sa citila zneuzita uz len z tych pohladov
a jednoznacne skor mozem povedat, koho totalne nezaujimam - modelkov, hlavohrude, iq minus osem, a takych brutalne nadhernych fesakov, za ktorymi vsetci slintaju a takych, co hladaju na prvy pohlad najvyssiu ligu
V pohodičke ženy z väčša ale aj tupé svine a také čo sa tvaria milo a nesmelo ale ak im ukážem káru tak zrazu som pre nich ten vyvolený a ten čo ich bude dotovať...ale inak fajn nemám s tým problém skór ja sa nechcem nijak angažovať
nikdy som to neriešila..ani už nemusím ale by som povedala ,že vzhľad u mňa veľa nerobí ako samozrejme nejake tučne prasiatka alebo úplne odpudiví chlapci sa mi neľúbia ..ale zas nezáleží mi na tom... mňa očarí keď je na mňa milý , prejavom a tak ...ale ako hovorím to už riešiť nemusím
ťažko povedať dá sa pod tým chápať aj to keď niekto po mne čumí vo vlaku ? lebo to sa mi stalo pár krát a nevedel som že či niesom niekde špinavý alebo čo
Buď psychicky normálni a vyspelí ale bohužiaľ, vždy to skončí z dôvodu, že bývajú odo mňa ďaleko alebo samí zúfalci, introverti, samotári, čo boli dlhší čas sami ...
casto psychicky labilnych na kt po case nemam nervy, tiez typy ''som chlap s velkymi planmi ale neviem sa o seba postarat lebo do rana hram warcraft'', potom ''som chlap s velkymi planmi a to iste ocakavam od zeny a musi byt presne podla mojich predstav a nikdy mi nepovedat nie'', a potom ''som prilis dobry pre teba ale dam ti sancu lebo som tak dobry a cool a horenos a nikdy nikde nenajdes lepsieho odo mna''....
pritom mi staci ak ma muz zmysel pre humor a je zabavny :ehm:
v realnom zivote sa pritom stretavam s uplne super kamosmi tak neviem kde sa tito internetovy machovia nachadzaju
@padlyanjel Ako ja chodím aj von, ale nikto nemôže povedať, že by som bol super kamoš ktorého niekto stretne vonku, lebo ja chodím von sám a na miesta kde nikto nie je.
Poväčšine mladších a keď starší tak potom taký, ktorý si predstavuje, že budem sedieť len doma a súhlasiť so všetkým čo si myslí on, pretože on vie všetko najlepšie...
Aaaaaaa este poslednú dobu takých, ktorí sa este nepreniesli cez vzťah so svojou ex (3 posledne prípady)
Nechcel by som byť kamoš to je také zle slovo , ja chcem byť priateľ muhahahahah všetci ktorý chápu moje myšlienkove pochody alas demenciose to pochopia
@likjul
1 notifikácia mi neprišla druha už hej ,bohužiaľ svet Birdz je tajuplne miesto a Birdz notifikácie sú toho dôkazom.Som počul že Hana vraj pripravuje večierok už ta pozvala
Ja neviem, ale väčšinou také, ktoré majú podobný ksicht a výšku ako ja...a zväčša také dominantne, ktoré rady dávajú prikazy a poučujú a kvôli tomu to skončí, lebo to neznasam a ešte také,ktoré si potrebujú zvýšiť sebavedomie po nešťastnom vzťahu s modelom, nabijakom a pod. @ abject1 ako si sa dostala k chlapom,čo bývajú ďaleko od teba? A vlastné prečo ta takí balia,keď i oni vedia, že bývate ďaleko od seba? Žeby kvôli sexu?
ja pritahujem zvlastne umelecky orientovane zeny ktore nejako vytrcaju z davu / redaktorky,maliarky,_ ktore maju svoj nazor na zivot a mam rad ked zena vie co jej prospieva a co skodi a ma vyhraneny vkus na vina , jedlo a sex.
hm
buď príliš mladých
alebo príliš starých
a pravidlom sú kokoti
ale inak neviem, momentálne nikoho
lebo v osobnom kontakte je veľmi ťažké nájsť vo mne zaľúbenie pre mužov, ako mi @matwejo láskavo vysvetlil
zvyčajne ak sa namotajú, tak cez písmenká a to ja nepodporujem už
"v skratke - tie čo potrebujú zachrániť. KÝM potrebujú zachrániť.Akonáhle dokončím ich proces vyťahovania z psychických sračiek tak už som nepotrebný, nezaujímavý a nepríťažlivý Hehe"
Skôr by som povedal, že náklonnosť žien si nevšimnem. Keďže som veľmi otvorený, kamarátsky vnímam to ako normálny stav. Nič výnimočné a ono hľa predsa (a zrazu cítil, že dačo)
@inversi
"Skôr by som povedal, že náklonnosť žien si nevšimnem. Keďže som veľmi otvorený, kamarátsky vnímam to ako normálny stav. Nič výnimočné a ono hľa predsa"
pičovina, to nie je o tom že si nevšimneš, ale o tom že ju buď nedávajú najavo a potom sa urazia lebo veď si mal zistiť telepaticky alebo si domyslieť z ničoho, alebo ju dávajú najavo absolútne nejednoznačne aby mohli kedykoľvek vyhlásiť že si niečo zle pochopil, keď zmenia názor.
@72 mam naladu ta tu tagnut a napisat nieco ale potom budem vyzerat uz blbo tak to nejdem robit !
inac... ja neviem
- vacsinou divne typy
-fiitkari a feikari a ini informatici ( comu nechapem lebo podla mna sa ku mne povahovo nehodia)
-este stari alebo mladi
-pripadne hlupi ( nemam rada hlupych ludi) a neviem uz
@borovy mam pocit, ze sa im páči moja extravagancia (vlasy )...asi ich priťahujú výstredné typy :ehm:
najlepšie je povedat, ze som zadana (co je mmntalne aj pravda )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
148 komentov
a fakt nad tym rozmyslam a to sa neda kategorizovat fakt uplne nahodni su vzdy
v skratke - tie čo potrebujú zachrániť. KÝM potrebujú zachrániť.
akonáhle dokončím ich proces vyťahovania z psychických sračiek tak už som nepotrebný, nezaujímavý a nepríťažlivý
aha počkať, aký typ so mnou flirtuje/pokúša sa ma zbaliť?
tak to žiadny, horeuvedený popis je o tom aký typ je ochotný sa so mnou rozprávať
normalny uz musi byt
teda aby sme sa nechápali zle, no pokiaľ mi človek dokáže povedať, ako ma miluje a pritom nič nevie o mojich vnútorných rozporoch, lebo sa ma nikdy nepýtal, tak nie je schopný ich zvládať.
Bez srandy xD
jasné, najdú sa aj veľmi úlisné indivíduá, ale to sú tí zúfalci, čo sa snažia o čokoľvek, takže to nepočítam.
+ mám príliš malú vzorku a ani neviem kedy niekoho priťahujem
A ked sa prihovorím niekomu podla mna normálnemu a kludnemu, s vlastnými názormi a mozgom, sa nalaká cize som sama
ja nikoho
alebo s iq pod 80
teraz vážne. zaujímavým spôsobom zvláštne, ale predsa inteligentné. trochu menej ukecané, tiché (rozumej netliachajú nasilu ked nieje moc čo) a napodiv pekné
Pritom si nepripadam nejako tak, ze by sa ma mali ludia báť alebo hanbiť ale asi to tak je no...
ale tí sú riadne super, to treba uznať
Do kontaktu s ľuďmi sa málo dostávam, tých čo stretávam sú však našťastie aspoň dosť inteligentní, čiže zväčša komunikujem s rozumnými babami.
Vo všeobecnosti si ale najlepšie rozumiem s dievčatami čo sú aspoň trocha šiši, možno ste si to všimli aj tu
Ale väčšinou sú nižšej postavy a troška štíhlejšie až chudé, keď mám zájsť do "extrémnejších" detailov tak majú malé (niekto by povedal že žiadne) prsia, čo mne osobne absolútne nevadí. Často sú o pár rokov staršie ako ja (jedna má teraz 33). Vlasy vždy rovné, prípadne len jemne zvlnené a neprefarbené. Tvár pôsobiaca tým, že už niečo prežili, úprimný úsmev, ktorý ale prílišne nerozdávajú len tak hocikomu. A najviac o nich povedia tie oči, nie nadarmo sú bránou do duše . Prišlo mi to trocha divné opisovať nejaké spoločné fyzické znaky, tak neviem, či som dostatočne odpovedal na tvoju otázku
-v zásade!
(ale chvalabohu, jeden normálny nezúfalý, sa našiel :-S )
máš pomerne hrubé črty tváre (to nie je hodnotenie, len opis), ktoré pôsobia hrozne sebavedomo až kruto, do toho plné pery ktoré tomu dodávajú taký modelkovský oný, nádych, a ešte k tomu blond hriva, tak jasné že sa zľaknú.
A mna to teší ze tak vypadam
no niekedy sa ma snažia zbaliť nejakí chalani, ktorí nevedia, že som zadaná, a to sú rôzne typy....od zúfalých podivínov ktorí sa snažia zbaliť všetko živé, po pekných vyštudovaných právnikov ale rovnako vždy dostanú odpal keďže som šťastne zadaná
Veru ziadni asi
...vlastne pockat asi dvaja neznami opiti chalani v mojom zivote odo mna chceli fb vyhra fakt
ale ja sa snazim byt seda myska takze necakam ze sa to zmeni
Ale viac už v:
poté e .)
vzbudi pozornost, kazdy sa pozrie, niekto sa zastavi, niekto s otovrenou hubou, stary, mlady, tlsty, chudy, niekto obdivuje slobodu, niekto obdivuje krasu, niekto sa pyta ako sa tam ten kreten dostal, niekto ma tuzbu ho pohladit, niekto rovno hlada pusku...
a ja prechadzam okolo
pozeram sa nato divadlo no v tom si ma vsimne najkrajsia zena na svete a zabuda ze videla nejakeho zivocicha na parkovisku a aj to ze tam mala auto...
asi tak
a bohužial !!! z toho čo som si všimol, ženy ako iniciátorky ktoré sa o mňa sem tam snažia, som si všimol, že sú to väčšinou ženy ktoré sa o seba prevažne starajú, sú aktívne, veselé, niekedy až príliš spoločenské a rady chodia na diskotéky a väčšinou mali dosť partnerov a aj sexuálnych ...
čo je najväčšia sranda že sú presné opaky mňa a dievčatá ktoré priťahujú mňa sú opakom ich a tie nejako pozitívne na mňa zase nereagujú
neviem kde tie dievčatá nabrali že by som sa k nim hodil, lebo väčšinou po nikolkých týždnoch až mesiacoch spoznávania usúdia aj samé že sme dosť rozdielne bytosti, ale niečo sa im na mne páči, ale fakt neviem prečo sú to takéto typy :ehm:
čo je divné, lebo nie som až tak škaredá (dobre no, podľa mňa...) a proste oni........... :ble:
teraz... už nikto
ale zhruba
velku cast tvoria taki, kde je to vzajomne (vodnari
casto starsi pani
taliani, arabi, a ti, co si ulietavaju na comkolvek blondavom
obcas aj mladsi, lebo mi nevedia odhadnut vek chudatka moje (naposledy som fakt nemohla z takej particky talianov, som sa citila zneuzita uz len z tych pohladov
a jednoznacne skor mozem povedat, koho totalne nezaujimam - modelkov, hlavohrude, iq minus osem, a takych brutalne nadhernych fesakov, za ktorymi vsetci slintaju a takych, co hladaju na prvy pohlad najvyssiu ligu
Ale hlavne starších nad 30 väčšinou
-cigani
-feťáci
no to aj srna netusi
pritom mi staci ak ma muz zmysel pre humor a je zabavny :ehm:
v realnom zivote sa pritom stretavam s uplne super kamosmi tak neviem kde sa tito internetovy machovia nachadzaju
Aaaaaaa este poslednú dobu takých, ktorí sa este nepreniesli cez vzťah so svojou ex (3 posledne prípady)
a čo ja
Nechcel by som byť kamoš to je také zle slovo , ja chcem byť priateľ muhahahahah všetci ktorý chápu moje myšlienkove pochody alas demenciose to pochopia
Šak pohoda, prepíšeme.
1 notifikácia mi neprišla druha už hej ,bohužiaľ svet Birdz je tajuplne miesto a Birdz notifikácie sú toho dôkazom.Som počul že Hana vraj pripravuje večierok už ta pozvala
tak to je potom v piči
@ abject1 ako si sa dostala k chlapom,čo bývajú ďaleko od teba? A vlastné prečo ta takí balia,keď i oni vedia, že bývate ďaleko od seba? Žeby kvôli sexu?
neda sa to zaskatulkovat
naposledy vydatu zenu
buď príliš mladých
alebo príliš starých
a pravidlom sú kokoti
ale inak neviem, momentálne nikoho
lebo v osobnom kontakte je veľmi ťažké nájsť vo mne zaľúbenie pre mužov, ako mi @matwejo láskavo vysvetlil
zvyčajne ak sa namotajú, tak cez písmenká a to ja nepodporujem už
"v skratke - tie čo potrebujú zachrániť. KÝM potrebujú zachrániť.Akonáhle dokončím ich proces vyťahovania z psychických sračiek tak už som nepotrebný, nezaujímavý a nepríťažlivý Hehe"
Skôr by som povedal, že náklonnosť žien si nevšimnem. Keďže som veľmi otvorený, kamarátsky vnímam to ako normálny stav. Nič výnimočné a ono hľa predsa (a zrazu cítil, že dačo)
"Skôr by som povedal, že náklonnosť žien si nevšimnem. Keďže som veľmi otvorený, kamarátsky vnímam to ako normálny stav. Nič výnimočné a ono hľa predsa"
pičovina, to nie je o tom že si nevšimneš, ale o tom že ju buď nedávajú najavo a potom sa urazia lebo veď si mal zistiť telepaticky alebo si domyslieť z ničoho, alebo ju dávajú najavo absolútne nejednoznačne aby mohli kedykoľvek vyhlásiť že si niečo zle pochopil, keď zmenia názor.
inac... ja neviem
- vacsinou divne typy
-fiitkari a feikari a ini informatici ( comu nechapem lebo podla mna sa ku mne povahovo nehodia)
-este stari alebo mladi
-pripadne hlupi ( nemam rada hlupych ludi) a neviem uz
no poď ideme cez TS
medičky a psychologičky
najlepšie je povedat, ze som zadana (co je mmntalne aj pravda )