mala som v rozpati o mesiac mladsi az o 4 roky starsi asi
a uz ten rozdiel nejako neriesim, aj ked mladsieho by som nechcela velmi. ale uz som v takom veku, ze par mojich rovesnikov nie je myslovo uplne mimo (a ti, ktori su, budu asi este dlho)
neviem kedy pohopíte konečne ,že vek je totálne zbytočná informácia a ide o životnú situáciu,skúsenosti,postoj atd.....
teraz ked budem takto s babou a budem jej od začiatku klamat ze mam napríklad 20 rokov tak bude so mnou štastná lebo je to v tom rozmedzí ktorý chce a potom po 5 rokoch jej povim "inak mam 28" tak zrazu je to celé zle a zrúti sa či čo?
Podla toho ako si snim rozumiem , niekedy si rozumiem dobre s mladsim max . o rok xD alebo aj so starsim o 10r. Vek mi nevadi ked to v rozpäti o max. 2r. Mladsi a starsi mas. Do 32. Rokov. Mne ide skor o to aby pri mne vyzeral ako chlap nie ako chlapcek. Fyzicky musi byt vyspeli. A poyom uz to je o tom ci nie je prilis pochaby ked je mladsi alebo prilis nudny ked je starsi. A ci si rozumieme a ci sa citim bezpecne ked ma objima, preto mam rada velke hrude, to sa tak dobre ibjima
Vek nie je zanedbateľný pokiaľ sa partneri chcú baviť o veciach, ktoré ako deti jednoducho nezažili. Teda nejde len o číslo, aspoň podľa mňa nie, keďže očakávam od vzťahu istú dávku pochopenia medzi partnermi, čo môže nastať iba v prípade, že obaja vedia o čom rozprávajú a čo zažili. Nehovoriac tiež o inteligencii, ktorá je tiež na inej úrovni v 18tich rokoch a v 26tich. Takže tak.
az na jednu vynimku to zatial bolo vsetko +1-5 rokov, aj moj terajsi priatel je starsi o dva a pol, ale za istych podmienok by pre mna bolo ok aj viac ako 5
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a uz ten rozdiel nejako neriesim, aj ked mladsieho by som nechcela velmi. ale uz som v takom veku, ze par mojich rovesnikov nie je myslovo uplne mimo (a ti, ktori su, budu asi este dlho)
teraz ked budem takto s babou a budem jej od začiatku klamat ze mam napríklad 20 rokov tak bude so mnou štastná lebo je to v tom rozmedzí ktorý chce a potom po 5 rokoch jej povim "inak mam 28" tak zrazu je to celé zle a zrúti sa či čo?
je to fuq taqeto veci
ale zistila som, že mi vek začína byť fakt ukradnutý a teda už to, že je môj priateľ o 5 a pol roka mladší, neriešim. lebo je najsuper na svete!