eh.keby som to nahodou niekedy robila tak mam par otazok. -boli to? - nieje to nehygienicke? -co ak budem chcet velku potrebu?? a prosim nepiste kktiny ,aj ked to zbytocne pisem
Ak sa to robí správne tak to nebolí, ale málokto to vie robiť správne. Samozrejme, že treba ísť pred tým na veľkú potrebu aby si bola prázdna, no a samozrejme treba zadok dobre namazať lubrikačným.
Turek, nie vzdy zadok treba dobre namazat lubrikacnym. Ja si vopcham 4 prsty do riti a to staci len ked si ich trocha naslinym. sice uz som to dlho nepraktizoval, ale tak hadam by som to zvladol aj teraz..
A neboli to, aspon mna nie, ale musis byt riadne uvolnena.. A po tom sa ti bude chcet srat
skus si tam vopchat prst a pokrutit s nim, potom ti bude zle od zaludka a bude ta bolet rit az kym sa to neda do poriadku a mozno ze si pri tom aj ublizis. viz diskusia OTAZKA v rubrike o dievcatach, o zenach
waaaaa aj mne podte dakto strcit 4 palce do riti prosiiim potom dufam ze si aspon tyzden nesadnem a nebudem musiet nikde chodit lebo vsetko pridew za mnou do postele kto bude taky dobry???
a kebyze poznate moju babu tak zistite ze 14 rocne uz nie su deti. no niektore su. ale toto pocitanie radsej nechajme tak to by bolo na to treba novu temu
Revolucion: 4 je v pohode, ale jasne ze nie naraz, to by som si rit roztrhal, ale treba pekne po jednom btw videl som anal fisting kde zena strcia zene do riti celu ruku, resp 20cm z ruky...
no...hmm len tak odveci,ja som sa prvy krat miloval vonku vlastne v meste ako 14 s 15rocnou a taaak..ale ked neviete jak na to,tak sa na to vyjebte...a na anal ako 14nemate....
to cislo: prajem uspesnu cestu na psychiatriu, a chvilky tam stravene nech su ti ulozene v hlave a sprevadzaju ta na tvojej zivotnej ceste po boku andinpark, az kym vas smrt nerozdeli...
ehm...ako citam v inej diskusii...andinpark a 7426blablabla uz maju za sebou aj normalny sex takze neviem kto to vyssie pisal ze chce ostat neposkvrnena....neskoro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ak sa to robí správne tak to nebolí, ale málokto to vie robiť správne. Samozrejme, že treba ísť pred tým na veľkú potrebu aby si bola prázdna, no a samozrejme treba zadok dobre namazať lubrikačným.
A neboli to, aspon mna nie, ale musis byt riadne uvolnena.. A po tom sa ti bude chcet srat
Jaj som rad ze som pomohol..
Mayo ak sem zavitas tak mozes pls skontrolovat IPcky? Lebo mi tu nieco kurva strasne smrdi.
Ze jeho frajerka papala leco a tak to dopadlo
takze moja zlata ides na anal??