ale keď ti to už nedá spať tak sa musíš viac uvoľniť. pokiaľ si napríklad tanečníčka tak si zvyknutá byť trochu napnutá a v tomto sa treba úplne uvoľniť. ale lepšie je to nerobiť ak to bolí
fuj, no to je nejaka kravina..., zeby bol dobry ked bez kondomu? , no proti gustu ziaden disputat, ale podla mna je dost nechutne pchat vtaka do miest kde este pred chvilkou tronilo hovienko len tak...
...ja by som nevymyslal ziadne domace recepty, nemozes vediet na co si alergicka alebo ja neviem co a este sa ti stane, ze budes potom lietat s prdelou jak mandril v case parenia a nevyseres sa tyzden...
co tak nejaky lubrikant na to urceny? ..na baze vody..., chod do lekarne, nemusis sa hanbit, tie lekarnicky sa s tebou budu o tom bavit jak keby si kupovala ibalgin alebo naplast...ved pre nich je to tovar jak kazdy iny..., a aj ti asi viac poradia ako my tu....
Pokial chces rady o analnom sexe pripadne nejake napady a postrehy uzivatelov bez toho aby sa k tomu vyjadrovali "skusene deti" doporucujem ti navstivit nasu stranku kde mame konkretne clanky s diskusiami a pripadne je mozne poskytnut dodatocne rady formou diskusie (po zaregistrovani sukromnej posty) od kvalifikovanejsich ludi.
Samozrejme jedna sa o veskeru sexualitu takze tam mozno najdes aj inaksie rady .
Takze ak si tu este nenasla pomoc kludne sa na nas obrat na stranke www.sexus.cz pripadne konkretne o analnych praktikach na odkazoch » www.sexus.cz/nekolik-faktu-o...
detský olejček by teoreticky uškodiť nemal.. mne to kedysi povedala aj moja gynekologička.. ako radu k normálnemu sexu.. avšak myslím že lubrikačný gél bude lepší..
@38 tam ti predaju akurat nieco zbytocne drahe. normalny lubrikant (durex?) z drogerie/tesca uplne postacuje na vsetko co si viem predstavit.
hocico olejnate skor iba ked ina moznost nie je k dispozicii a vo velmi malom mnozstve, chces to predsa asi aj citit a tesit sa z toho aj nasledne sa ten olej dost zle zmyva.
kks neviem moja kto ti radil detsky olejcek, si kup hoc aky lubrikant a bude ti dobre... je jedno na akej baze bude... v konecnom dosledku je to aj lacnejsie asi ako detsky olejcek, ktory musis pouzit celu flasku a aj tak si v riti.... a niekedy ani to nie...
ak sa bojis kupovat, skus si ho pozicat z dmky a zabudnut vratit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale keď ti to už nedá spať tak sa musíš viac uvoľniť. pokiaľ si napríklad tanečníčka tak si zvyknutá byť trochu napnutá a v tomto sa treba úplne uvoľniť. ale lepšie je to nerobiť ak to bolí
...ja by som nevymyslal ziadne domace recepty, nemozes vediet na co si alergicka alebo ja neviem co a este sa ti stane, ze budes potom lietat s prdelou jak mandril v case parenia a nevyseres sa tyzden...
co tak nejaky lubrikant na to urceny? ..na baze vody..., chod do lekarne, nemusis sa hanbit, tie lekarnicky sa s tebou budu o tom bavit jak keby si kupovala ibalgin alebo naplast...ved pre nich je to tovar jak kazdy iny..., a aj ti asi viac poradia ako my tu....
Skús nejaký špeciálny lubrikant, na trhu je ich veľa druhov..
Samozrejme jedna sa o veskeru sexualitu takze tam mozno najdes aj inaksie rady .
Takze ak si tu este nenasla pomoc kludne sa na nas obrat na stranke www.sexus.cz pripadne konkretne o analnych praktikach na odkazoch » www.sexus.cz/nekolik-faktu-o...
» www.sexus.cz/analni-sex-na-c...
hocico olejnate skor iba ked ina moznost nie je k dispozicii a vo velmi malom mnozstve, chces to predsa asi aj citit a tesit sa z toho aj nasledne sa ten olej dost zle zmyva.
ak sa bojis kupovat, skus si ho pozicat z dmky a zabudnut vratit...