Toto je ankete len tak pre zaujimavost a aj zo zvedavosti .
Takze otazka c.1.:Su pre vas chalanov/muzov najkrajsie,najpritazlivejsie ... blondiny?,ako sa to hovori,alebo ciernovlasky,hnedovlasky alebo cervenovlasky?
takze mne sa najviac pacia tmavovlase, ale to zas neznamena ze sa po nejakej peknej blondine ani neobzrem potom aj cervenovlasky su fajn... ale hnede alebo cierne vlasy sa mi pacia najviac. a oci si nevsimam(teda ich farbu)
mne na vlasoch ani očiach nezáleží len sa jej to musí hodíť a nesmie vyzerat ako zberné suroviny, kde sa dá vopchať nieaký kus železa tak ho tam vopchá a samozrejme nesmie byť JBNUTÁ a NAMYSlENÁ.
Takze moj osobny nazor je ze na farbe vlasov ani oci nezalezi....no v kazdom pripade urcite hnedovlasky....a oci .....tak tie vedia prezradit vela...napriklad modre su take zlatte, bezbranne, mile ale vedia byt aj riadne hnusne....no u mna modre, hnede a zelene.....tak tak
Vlasy hlavne dlhé, farba nie je až taká dôležitá, ale mala by ladiť s osobnosťou tej dotyčnej. Priateľka je brunetka, a keď sa nad tým tak zamyslím, keď som ju spoznal, vôbec som sa nezaoberal farbou jej vlasov. Mala ich pritom krátke, a pravdupovediac aj keď sa mi viac páčia dlhé, nevadilo mi to. Čo som si určite všimol, boli oči, veľké a hnedé. Hlavne veľké sú pekné, samozrejme musí s nich kukať radosť, určitá iskra.
by som vam nasiel milion blondinok, modrookych, 55 kilovych a co ja viem co a keby ste jej kukli do ksichtu tak hodite taku sablu ze... no nielen jednu hodite
Mozem ist po meste a urobit statiku ci sa mi za dnesny den pacilo viac blondinok alebo brunetiek a tak dalej a tak dalej... hadan ste pohopili
aj ked tu viaceri napisali ze brunetky, blondinky (spolu so mnou) plakat nemusime!!! ved aj my sme caje hahaha... ale akoze ja si myslim ze ta farba vlasov a oci je dolezita a kazdy si to vsimne... hlavne je aby tie vlasy neboli mastne, co poviete?
si myslim ze aj ked sa nejakemu chalanovi neskutocne pacia modrooke blondiny trebars a stretna peknu zmyselnu charizmaticku brunetku s hnedimi ocami tak mu to bude uuuplne jedno...v tychto veciach sa moze nazor zmenit sa 5 sekund...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Vlasy cierne (aj tmavsi typ tvare), ale nie je problem aj blond (nie peroxid), pokial jej to pasuje a ma pekny usmev.
Ale ked uz si mam wybrat tak asi taky spinawy blond a do zelena ockaa..
a mne? moja jedina : )
by som vam nasiel milion blondinok, modrookych, 55 kilovych a co ja viem co a keby ste jej kukli do ksichtu tak hodite taku sablu ze... no nielen jednu hodite
Mozem ist po meste a urobit statiku ci sa mi za dnesny den pacilo viac blondinok alebo brunetiek a tak dalej a tak dalej... hadan ste pohopili
X_do_x > ryšavé oči a modré vlasy?
1.modré oči a plné pery
2.velké cecky
3.dlhé upravené vlasy
4.stredne mala riťula pekneho tvaru
5.štíhla postava
6.hlas, ked ho mám chalansky môže vyzerať ako chce pôsobí na mňa ako buran napr. Tína
sa radcej ani neozyvaj ked nevies viest rozumny dialog...!!!