Tak a teď vím, že máma zná co vlastně jsem. A moje otázka je jestli se mám přiznat a nebo to zapírat jak dlouho to jen půjde. Hrozně se bojím reakce od rodičů a okolí...Co je lepší ???
ked, si presvedeceny, ze to je definitivne (nie je nejaky tinedzersky pokus) a ze uz sa to nezmeni, tak sa priznaj. Ak sam niesi presvedeceny co chces, tak zatĺkaj.
zatloukat zatloukat zatloukat a kdyz to praskne tak zatloukat...ale nie...je mi to uplne jedno ale nevidim dovod preco by si sa mal tvarit len preto aby si o tebe niekto nieco nemyslel
Myslim si, že akokoľvek je to ťažké, tak by si to mal povedať Neoplatí sa hrať na niekoho iného.. to potom budeš len a len TRPIET! Pamätám sa, ako som sa ja bála.. a vieš čo? Mama ma objala a povedala, že sa nemám za čo hambiť, takisto, ani TY sa nemáš za nič hambiť
U mňa to síce dopadlo veľmi zle, ale aj tak áno. Ono je to dobre v tom, že sa tebe uľaví. ...a tiež ak má zlý názor na gejov, malo by jej to pomôcť uvedomiť si, že aj gej = normálny človek
som za to aby sa človek priznal... U mňa to neriešia, absolútne, ale neviem aká je tvoja rodinná/priateľská situácia tak to nemôžem zhodnotiť... No jedno je isté ak sa priznáš bude ti lepšie na duši... Možno to spočiatku nebude jednoduché a budeš mať problémy no spadne ti kameň so srdca...
Všetko je na tebe .. ale jedno ti poviem hlavne buď sám sebou .. ja som sa priznala.. a to ako to berie okolie ma nezaujíma.. kto ma má skutočné rád má ma rád takú aká som
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ked chceš, tak kludne napíš.. rada poradím
niekedy sice pravda boli ale je lepsia ako sa hrat na to co nie si...
ale zas na druhej strane je to tvoja vec a dost intimna zalezitost, ktoru nemusi kazdy rozoberat