vcera si priatelka zabudla dat antiku, dnes sme mali sex a dal som to do nej. ale dnes si dala 2 tabletky aj za vcera, mam mat obavy? Neucinkuje antika este 7 dni po poziti poslednej tabletky?
a mala vobec plodne dni? podla mna hak by mala ucinkovat nejaky cas, nie ze berem ju rok pravidelne, vcera si nedam tak uz dnes mozem byt tehotna.. ved telo sa mesiace spamatava
stacilo si precitat pribalovy letak, tam mas jasnu odpoved na otazku... mna napr dojalo ked osm si precitala, ze ak jeden den zabudnem uzit tabletku, tak mozem otehotniet aj spatne to je cele zle, radsej nezabudat a mimochodom, tento letacik odporuca dat si tu zabudnutu tabletku hned ako si to slecna uvedomi, teda moze byt ze aj v case kedy ma brat uz dalsiu, takze je to podla mna standardny postup v pripade sklerozy.....
@leilla ja neviem, proste nieco v zmysle zabudnes zobrat tabletku a ak si mala 7 dni pred tym nechraneny sex mozes otehotniet akoze to tam asi pisu len aby vydesili uzivatelky alebo co, lebo ako tu uz niekto spominal, kolko zien ma po vysadeni problem otehotniet dlhu dobu, tak toto by bolo skoro az zazrak alebo strasna smola
jj spermie si 7 dní levitujú okolo vajíčka a len čakajú na to, kedy príde zelená v podobe zabudnutej tabletky predstavila som si to animované ako z "Bol raz jeden život", a už mi to príde úplne logické
tak ani hak neni na 100%... a potom z jednej zabudnutej tabletky môžu byť aj dvojičky :/
niekedy mám dojem, že antikoncepcia len rozdrbe prirodzenú pravidelnosť a potom aj akúkoľvek schopnosť predvídať a vedieť niečo na svojom tele odhadnúť. ňa... fujky
ak mas 20rokov tak si skutocne neskutocne sprosti..uz len koli tomu ze takychto for tu je aspon 50 takze hore mas moznost vyhladavat..neee kdeze ty sa musis este aj strapnit no nehovoriac o tom ze taketo nieco by si uz mohol vediet aj bez toho aby si siel na fora..resp pribalovy letak neexistuje?? jaj par don pan je gurman a ide hladat odbornikov z gynekologie na birdz D
@suzik12 ja som pri antike mala napísané, že ak zabudnem zobrať tabletku tak ju mám zobrať určite aj keby som mala zobrať hneď dve naraz...
a hej, môžeš mať obavy, lebo keď je zabudnutá tabletka zobratá do nejakých 12 hodín, ešte účinkuje, ale ak je už po cca 12 hodinách, tak treba v tom týždni použiť aj inú ochranu (napr kondom alebo do nej nestriekať)
@terezkazozv@leilla spätne preto ze niektoré druhy antikoncepcie funguju na principe miniinterupcie- cize ked sa nepodari ucinok antikoncepcie docielit pri uhniezdovani, posobi to az pri uhniezdeni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@2
ako sa dá otehotnieť spätne? o____O
asi sa z tejto vety cítim dosť negramotne.
jj spermie si 7 dní levitujú okolo vajíčka a len čakajú na to, kedy príde zelená v podobe zabudnutej tabletky predstavila som si to animované ako z "Bol raz jeden život", a už mi to príde úplne logické
tak ani hak neni na 100%... a potom z jednej zabudnutej tabletky môžu byť aj dvojičky :/
niekedy mám dojem, že antikoncepcia len rozdrbe prirodzenú pravidelnosť a potom aj akúkoľvek schopnosť predvídať a vedieť niečo na svojom tele odhadnúť. ňa... fujky
A ešte:
Desive.... naozaj desive na co sa ti ludia pytaju.
a hej, môžeš mať obavy, lebo keď je zabudnutá tabletka zobratá do nejakých 12 hodín, ešte účinkuje, ale ak je už po cca 12 hodinách, tak treba v tom týždni použiť aj inú ochranu (napr kondom alebo do nej nestriekať)