ahojte baby,začala som užívať antikoncepciu pred 2 týždňami,ideme momentálne s priateľom na predĺžený víkend na hory a samozrejme by sme si chceli aj " užiť" lebo niekedy je tých príležitostí veľmi málo ... bohužiaľ s antikoncepcie mám trošku " špineni
začala som ju jesť od 2.dňa, nakoľko lekár mi povedal,že až keď sa spustí menštruácie viac ...predtým deň mávam len také " špinenie" z menštruácie ... @3 takže je to v pohode nie?
Jop,beriem. Minervu,už pomaly druhý rok. Ono,plusov bolo-je stále veľa. Mínus bol asi len jeden no ten prešiel. Nemala som chuť na sex. Čo vie nasrať človeka,keď som to začala jesť pre to.
no ja to beriem síce len krátko ale chuť mám stále mám taký pocit,tak hádam to aj vydrží...čítala som kdesi že baby majú niekedy problém s vlhkosťou tam dole,po tom ako to začnú brať,je to pravda? ... @7
@jaricenka uz aj kvoli tomuto by som to nebrala....myslis, ze je normalne a zdrave, ked to dokaze sposobit napr. "len" taketo spinenie (horsie veci ani nespominam.)?
@11 neboj sa,ja mám o HAK naštudované veľa, bohužiaľ, sex mám rada a nedokážem sa uvoľniť pokiaľ máme kondóm - nehoda sa už párkrát stala a po ďalšie, phatmatexy si dávať nebudem, skúsim a uvidím.. ...keby sme mali pozerať len na to,čo je pre telo prospešné nemohli by sme už pomaly nič jesť a ani chodiť von medzi autá
@jaricenka sama sa poucis na vlastnych chybach...ale ved to je tvoja vec....nie si prva ani posledna...len vela zdravia a stastia ti poprajem v tomto pripade (btw. ta posledna veta je fakt odveci ....kebyze trosku porozmyslas, tak by si zistila, co si to vlastne napisala (sorry, ja pozeram na to, co je pre telo prospesne, HAk to rozhodne nie je!)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
K teme: neberem take veci tak neporadim..
btw,začala si ju jesť od prvého dňa menštruácie? Ak nie,tak ešte nie si 100% chránená. Kedže ju ješ prvý mesiac...
Chud na sex ta prejde az po nejakom case co to budes brat, nemaj strach aj u mna to tak bolo, potom to preslo.