ahojte..ja som sa cchela opitat ci moze antikoncepcia po sposobit meskanie menstrulacie...meska mi uz tyzden..a tabletku som brala pred 2 tyzdnami ...dakujem za radu
áno môže , mne meškala 3 mesiace ale potom to bolo v pohode, teraz som brala a zas mi mešká, to v podstate môže narušiť cyklus , ale pre istotu si kúp aj test
lepise v 16tke netrtkat ako byt bud tehotna alebo sa pchat hormonalnou tabletkou po....pravopis to nevie, citat pribalove letaky to neumi, ale trtkat to odvahu ma.....pomoc....
kazdy pochopil co som tim myslela ze antikoncepcia po...a tie trapne komenty NEVYJADRUJEM SA!!!! ja som sa chcela iba opitat ...a prvym 3 dievcatam dakujem za radu ...wed to je moja vec co robim a v takych situaciach si davam pozor len teras sa to niejak vysmiklo
@lucka132 no nechcem sudit ani nic len ti chcem poradit aby ste pouzivali ochranu. my s priatelom pouzivame kondom a tak je to naj a nemame take problemy. alebo ak ces zajdi za gynekologom a ten ti predpise antikoncepciu. neni to nic strasne a aspon budes na istom. a nevsimej si tych debilov. nemaju co robit a tak okomentuju aj sopeľ v nose
nedokazem si pomoct, cital som aj tvoju dalsiu diskusiu, a podla mna si chlap, co sa hra na dievca.
Lebo normalne dievca, to co pises ty, nedokaze vypotit.
A ak si naozaj dievca, tak prepac, ale mala by si sa zobudit co robis a pises a hlavne sa naucit gramatiku. Az potom ked budes mat trosku vacsie IQ mozes zacat sexualne zit, lebo sex nie je o tom, o com si myslis ty ze je.
JA NEVERíM TOMU, žE TY TIETO OTáZKY MYSLíš VážNE! Tak najprv tu musíš všetkým vyrozprávať o tom, ako ťa bolí, keď ťa tvoj priateľ bolí rukou, potom nazveš tabletku po antikoncepcia , riešiš to na birdzi a nakoniec nazveš trápnymi všetkých, ktorí tu reálne zhodnotiili tvoje nevyspelé chovanie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a tabletka PO a nie ANTIKONCEPCIA PO
antikoncepcia je prevencia a TABLETKA PO je zabijak vsetkeho
k tabletke PO.... zalezi od zeny.. niektorej je to v pohode a inej ne pisu tam "konzultujte s lekarom alebo lekarnikom"
ak si nie ste iste pouzite google existuje par webov kde si rpecitate detailny navod a diskusiu k tomu... birdz nie je vhodny na to...
(a ste jebnute ked trtkate bez ochrany a rozumu mohli ste aj penaize usetrit
a RODICIA VEDIA O TOM ZE STE UZILI TABLETKU PO ?
nedokazem si pomoct, cital som aj tvoju dalsiu diskusiu, a podla mna si chlap, co sa hra na dievca.
Lebo normalne dievca, to co pises ty, nedokaze vypotit.
A ak si naozaj dievca, tak prepac, ale mala by si sa zobudit co robis a pises a hlavne sa naucit gramatiku. Az potom ked budes mat trosku vacsie IQ mozes zacat sexualne zit, lebo sex nie je o tom, o com si myslis ty ze je.