taq to je podla man dost welka blbost to kde si pocula?????????????uziwam ju aj ja a ze by mi to dako owplywnilo ziwot cos a tohoto tyka,absolutna blbost
Fuhaaaaaaaaaaaa tak toto pocujem prvykrat.....nejak sa mi tomu nece verit a zda sa mi to ako blbost!Newidim dovod preco by hormonalna antikoncepcia mala ovplyvnovat orgazmus....ja ju tiez beriem a mam kamaratky co tiez a myslim, ze je to hlupost!
nieco na tom co vravi maryinka bude, tiez som to niekde citala. ale plati to len na nejake male percento zien, takze to nie je velka pravdepodobnost. a tiez sa moze stat ze zena kvoli antikoncepcii neprecituje ten sex tak ako bez nej... ale zase len nejaka drviva mensina
Ja si osobne myslim, ze ak baba nevie dosiahnut orgazmus, tak tam je ina pricina, ako ta antikoncepcia..mozno len nejaky sekundarny jav, ze jej uplne neveri, preto je napata a nevie sa uvolnit, ale bezprostredny ucinok tych hormonov tam podla mna nebude...
citujem zdravie.sk: Nechuť na sex zvyčajne nespôsobuje antikoncepcia, ale je potrebné prihliadať aj na iné faktory, napríklad partner, citové rozpoloženie, stres a podobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
P3tula:diky...
...hlavne ten stres, ved kto ho dnes nema.