Baby ,chcem sa vas spyt , no vlastne iba tie ktore uzivaju antikoncepciu ci popri tom vas chalan pouziva tiez aj kondom?alebo je to bezpecne aj bez neho?
no ono nie je nic 100percente bezpecne...je to aj v pribalovom letaku od tabletiek...a pak na to vplyva vselico mozne a tak...ja som sa na zaciatku bala bez kondomu len s tabletkami ale uz vyse roka som kondom ani nevidela a zatial v poh
ked je tu uz tato rema ..mam otazkuuu..nato aby som mohla uzivta antikoncepciu aj ked nemam 18 musim mat suhlas rodica alebo sttaci ked sa poradim so svojou gynekologyckou????
nie len ze staci, ked sa poradis so svojou gynekologickou, ale ty za nou koli tomu ist musis, inak ako s predpisom sa k antikoncepcii nedostanes...a ona este robi vysetrenie tusim po troch mesiacoch co to zacnes brat, ci je vsetko ok...ci ti to nejak nerobi zle...
Nepotrebujes suhlas, staci sa dohodnut s gyn. Mala by ti urobit testy, ze ake su pre teba najvhodnejsie lieky, potom to vyskusas a ak ti budu sediet, tak si ich nechas. PS: Pozor na nechraneny sex mesiac po zacati uzivania tbl a mesiac po pripadnom vysadeni. Myslim, ze je to aj v letaku napisane (ze sa treba dodatocne chranit).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Staci sa vyhnut plodnym dnom a s HAK to mas 99,999999999999999999999%. Kondom netreba.
Ad3:
Ano, je to mozne..
Nepotrebujes suhlas, staci sa dohodnut s gyn. Mala by ti urobit testy, ze ake su pre teba najvhodnejsie lieky, potom to vyskusas a ak ti budu sediet, tak si ich nechas. PS: Pozor na nechraneny sex mesiac po zacati uzivania tbl a mesiac po pripadnom vysadeni. Myslim, ze je to aj v letaku napisane (ze sa treba dodatocne chranit).