brala som tabletky Marvenol, potom Yadine a teraz Yasminelle, to mi vyhovuje najviac, lebo maju najnizsi obsah hormonov...aj kondomy sme predtym pouzivali, no tabletky su aj spolahlivejsie aj jednoduchsie to je
@katka25.. ja som HA užívala, len som chcela vedieť aké rôzne antikoncepcie kto používa.. väčšina asi HA alebo kondómy ale že čo ešte.. napr spermicídne krémy, kapsule ... je toho veľa.. ja som minule skúsila pharmatex.. len chcem vedieť čo všetko sa skúšalo.. aké sú s tým skúsenosti..
@1 ..presne to ... ale ked už je daká ta láska a vztah.. každému vyhovuje niečo iné. hormonálna antikoncepcia nieje velmi vhodná pre ženy pod 18 ..v prvom rade. to vám povie asi každý lekár..nechráni prede chorobami.. pohlavnými .a ..inými ..napriklad hepatitída:0 ... a pohlavnú chorobu môžu dostať i ludia v páre ktorý majú sex prvý krát,. napríklad..kvasinkovú infekciu :0..takže jednoznačne prezervatív. ktoréý mnohý ludia osudzujú ..že je to neosobné? ..možno trocha..ale bez prezervatívu iba s holkou s ktorou budem dlhšie, môžem jej naplno veriť a budem ju lúbiť .) ..
@ayreen ..pretože hepatitída typu C sa môže prenášat aj pohlavným stykom.) ...asi nikto ti nikdy nepovie úplnú pravdu o tom čo robil predtím,než bol stebou .)
@17 Cčko nie je tá, ktorá sa prenáša aj dotykom? to máš potom srdečne jedno či bereš HAK alebo nie ale musím dodať, že HAK má aj pozitívne účinky - liečba cýst na vaječníkoch, pravidelnosť cyklu, prevencia pred rakovinou maternice...
a @Plarika beriem Yadine už takmer rok a pol a som spokojná, ale dlho som používala aj Pharmatex napr. Ale v trvalom vzťahu už to také praktické nie je.
beriem HAK už okolo roku a pol,tabletky Jeanine a nemôžem sa sťažovať.Zlepšili sa mi vlasy,pleť a 100%(za toto som tabletkám nenormálne vďačná) a ešte sa mi upravila menštruácia a už nemám také strašné bolesti pri nej ako som mávala...Síce som pribrala pár kíl,ale to nemala na svedomí len antikoncepcia.
Náš profesor na etike je zásadne proti užívaniu tabletiek a každú hodinu nám rozpráva aké to je zlo a aké hnusy do seba dnešné ženy pchajú,ale ja mám jasno v tom čo chcem a nebudem jednoducho riskovať,že nedoštudujem vysokú kvôli tehotenstvu.
Deti chcem,veľmi po nich túžim,ale najskôr chcem doštudovať...
@flleur - Jeanine je moja vysnená HAK - spĺňala by úplne všetky moje požiadavky. Ale bohužiaľ, keď som ju mala na skúšku prvý mesiac, nerobila mi dobre
@21 antikoncepcia nie je spoľahlivá na 100% ale myslím,že tá pravdepodobnosť je veľmi malá a nemusíš sa podľa mňa zbytočne stresovať. Hlavne je dôležité aby si ju brala poctivo a pravidelne.
mam qlairu a je to v poho. predtym som mala jednu inu s nizkou davkou, qlairu mi poradil moj lekar,ze je na prirodnej baze, a fakt je ok, aj ked ani v minulosti som nemala problemy ako niektore zeny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ak máš nejaké otázky,napíš TS
a @Plarika beriem Yadine už takmer rok a pol a som spokojná, ale dlho som používala aj Pharmatex napr. Ale v trvalom vzťahu už to také praktické nie je.
Náš profesor na etike je zásadne proti užívaniu tabletiek a každú hodinu nám rozpráva aké to je zlo a aké hnusy do seba dnešné ženy pchajú,ale ja mám jasno v tom čo chcem a nebudem jednoducho riskovať,že nedoštudujem vysokú kvôli tehotenstvu.
Deti chcem,veľmi po nich túžim,ale najskôr chcem doštudovať...