podla mna normalne dober blister, ktory beries a dalsi uz nezacni. neviem si predstavit, ako by vyzeralo "postupne vynechavanie" a naco by bolo dobre ak teda beries tabletky.
@husky no veď toto našťastie dúfam že toto je už úplne posledná vec s ním spojená
@peculiar ani ja si to neviem predstaviť ale tak mi oznámili moje kamarátky, že vraj každý druhý deň či ako to brali..podľa mňa je to blbosť ale v tomto nemám skúsenosti...
to nebola ani tak reakcia na teba ako na zvyšok odpovedajúceho osadenstva. len ma zaráža, že sa také veci nevedia, resp. že sa "radia" dosť veľké hlúposti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@peculiar ani ja si to neviem predstaviť ale tak mi oznámili moje kamarátky, že vraj každý druhý deň či ako to brali..podľa mňa je to blbosť ale v tomto nemám skúsenosti...
veď to nie sú drogy, že ťa budú ničiť absťáky
@tenario to sa ľahko napíše, ale ťažko sa v týchto časoch hľadajú
@sandy114 tak v najbližšej dobe sa k nej nedostanem....
doberieš blister, príde ti menzes (môže trvať dlhšie, byť silnejší atď príp. aj nie) a s novým balením už nezačínaš, lekárovi netreba nič vravieť ..
@peculiar tak ďakujem za ochotu
to nebola ani tak reakcia na teba ako na zvyšok odpovedajúceho osadenstva. len ma zaráža, že sa také veci nevedia, resp. že sa "radia" dosť veľké hlúposti