Do riti serie ma, keď viem, čo je dobré a čo nie a aj tak urobím opak. Beriem HAK, fajčím a od začiatku brania tabletiek v kombinácii s fajčením mám neskutočný kašel, pri ktorom vykašliavam krv, zvieratká a iné dobroty. Čisto teoreticky (a podľa gynekológa pravdepodobne aj prakticky) by mi pomohlo prestať s fajčením, ale ja nie! Ja jak taký kokot budem fajčiť ďalej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
no ak by som sa mala rozhodnut, tak radsej by som fajcila ako brala hak.
o fajceni je aspon spolocensky zname, ze moze sposobit rakovinu ustnej dutiny, pluc... cohokolvek a mnoho mnoho dalsich problemov.
no o nepriaznivych ucinkoch hak sa spolocensky radsej mlci. kto vie preco asi (ach)
HAK je svinstvo, vieme to obe, tak prečo to chceš do seba stále hádzať? Sú aj iné formy antikoncepcie
Do riti serie ma, keď viem, čo je dobré a čo nie a aj tak urobím opak. Beriem HAK, fajčím a od začiatku brania tabletiek v kombinácii s fajčením mám neskutočný kašel, pri ktorom vykašliavam krv, zvieratká a iné dobroty. Čisto teoreticky (a podľa gynekológa pravdepodobne aj prakticky) by mi pomohlo prestať s fajčením, ale ja nie! Ja jak taký kokot budem fajčiť ďalej.