Apokalypsa - si posledny chlap ktory prezil smrtiacu epidemiu
ostatnych chlapov zabil zakerny virus ktory napada chromozom Y. U teba sa na tu chorobu zazrakom vyvynula rezistencia. Na svete ostali iba zeny. Dostal si ulohu zachranit ludstvo musis si vybrat 5 birdzaciek s ktorymi budes mat sex aby ti porodili synov.
@7 Zamyslela som sa nad myšlienkou, že by boli deti nútené sa množiť medzi sebou.
A ako sa nad tým zamýšľam, tak myslím že nie, keďže je len mužov malo a žien nespočetne veľa...
Mužský potomok by si tým pádom mohol vyberať ženy čo nemá v príbuzenstve, ich potomok zas ženy čo nemá v príbuzenstve, ich zas atď...
@torpedo08 vsetci ludia vraj maju jedneho spolocneho prapredka (vsetci sme vpodstate jedna velka rodina) takze by to nemusel byt az taky problem.
@wewo lebo je to len moj svymysel a nehladaj v tom ziadnu logiku myslel som ze sem kazdy napise 5 svojich favoritiek ktorym by umoznil podielat sa na zachrane ludskeho druhu
Musel by som najprv skúšať či si "sadneme" po sexuálnej stránke. Neviem koľko ich tu chodí na Birdz? A prečo by som si musel vyberať len birdzáčky? Keď vyberať len s Birdz-rodiny - to mi pripadá ako inbreeding. Otec birdzák, mama birdzáčka, deti birdzáci. Nie je to skrytý rasizmus?
myslím že keď by si si mal vyberať 5 ... resp. viac ako 1 ... tak by si si moc nevyberal a každá ktorá by ti prišla osobnostne v pohode by bola ok. Jedná sa o záchranu ľudstva nie manželstvo a život naveky. Tam by si bol priateľ s výhodami verejne známy a uznávaný
tomu ver že nie. Si jediný muž na celej planéte. Všade iba ženy. Chápeš ? Za 30 na 100% bude isté že už nebudú môcť mať deti. A 99% populácie zomrie. Pokiaľ ide o záchranu ľudstva, muselo by to byť vo veľkom a nie iba 5 10 100 200
@midnight @xxar3s no bud si tu musel cakat komentare odveci.. alebo nevrav ze ide o recesiu.. ale sanca ze sa ti tu priznaju s tym o koho skutocne by kto mal zaujem.. hmm.. to uz by mohli napisat priamo im.. ci? (ale snad sa ich par najde..)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Inak aj toto by malo byť zapísané v Bitdz slovníku, nie?
Keď už tak jedine s kondomom
A ako sa nad tým zamýšľam, tak myslím že nie, keďže je len mužov malo a žien nespočetne veľa...
Mužský potomok by si tým pádom mohol vyberať ženy čo nemá v príbuzenstve, ich potomok zas ženy čo nemá v príbuzenstve, ich zas atď...
@wewo lebo je to len moj svymysel a nehladaj v tom ziadnu logiku myslel som ze sem kazdy napise 5 svojich favoritiek ktorym by umoznil podielat sa na zachrane ludskeho druhu
a uz sa len stavit ktora mi porodi retardovanejsie decko
» www.mirror.co.uk/news/uk-news/tr...
Ďakujem, neprosím.
@xxar3s no bud si tu musel cakat komentare odveci.. alebo nevrav ze ide o recesiu.. ale sanca ze sa ti tu priznaju s tym o koho skutocne by kto mal zaujem.. hmm.. to uz by mohli napisat priamo im.. ci? (ale snad sa ich par najde..)