Budem maximálne stručný.
Ako by ste vy osobne charakterizovali asexuála (asexuálne orientovaného človeka)?
Ako vôbec takýto človek dokáže vydržať resp. prežiť bez sexu?
Ďakujem vopred za odpovede.
Asexuál je človek, ktorý akoby "nemal sexuálnu orientáciu".
Jednoducho ho nepriťahuje nič.
Nijako tým netrpí, pretože on v sebe ani nemá sexuálnu potrebu.
asexual....neznamena to ze ten clovek nema sex, alebo nieco iné, len @3 , niekedy sa to vekom zmeni, alebo ked clovek nehlada ani tak vzhlad ale skor povahu cloveka.
Su chlapi ktori su furt nadrzani a furt ma spamuju fotkami nejakych skaredych pic, ja taky nejsom. nadrzany som len vtedy ked je pri mne pekna zena a riesime sa.
nepocituje vzrusenie...prirovnal by som to pocitu tesne po orgazme kedy je clovek uspokojeny a urcitu chvilu neciti sexualnu stimulaciu (vtedy sa citim tak krasne asexualne a chcel by som ten.pocit citit nonstop pretoze som uchylak a nebavi ma mat zvysenu sexualnu energiu kedze som sam,dost to obmedzuje) ...
pre dobro sveta by som chcel byt asexual
no a teda podla mna sa bud jedna o nejaku poruchu mozgovu ze sa spravne informacue neprenasaju alebo sa yo hlavne tyka hormonov,ich nizsej hodnote
Normálka. Sú to ľudia, ktorí nemajú "pnutie". Čo je na tom také zvláštne. Je ich málo, ale sú.
Ja osobne by som radšej brali taký život, ako líhať každý večer do postele s rukou medzi nohami...
Inak vyjadrím sa k @8. Ja ako baba, ktorá dlhodobo užívala hormonálnu antikoncepciu som ku koncu užívania úplne stratila chuť na sex. A NIE JE TO DOBRÉ!!! Ako keby som bola sama, tak by to dobré aj bolo, lebo fakt som proste sex nepotrebovala, ale že vôbec. Ale vo vzťahu mi to takmer narobilo šarapatu. Teraz ju už neužívam a neni hádam lepšie uspokojenie ako to sexuálne.
@joker75 Jednoducho necíti potrebu s niekym sa "páriť" .Skús si spomenúť napríklad keď si mal takých 5-6 rokov. Určite si sa hral s dievčatami aj chlapcami. Rozprával si sa s nimi, chodil von a všetko, ale nikdy si na ne (tie dievčatá) nemyslel ako na sexuálne objekty. Ja myslím, že je to nejak tak. Taký človek vníma osoby druhého pohlavia, ale vždy ich berie len ako kamarátov, nemá potrebu mať s nimi niečo spoločné. (Ak ťa to zaujíma, môžeme popísať v TS ke, aj ja osobne sa za asexuála považujem, naozaj)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Jednoducho ho nepriťahuje nič.
Nijako tým netrpí, pretože on v sebe ani nemá sexuálnu potrebu.
Ale nie som náročný mne stačí tak raz až dvakrát denne
pre dobro sveta by som chcel byt asexual
no a teda podla mna sa bud jedna o nejaku poruchu mozgovu ze sa spravne informacue neprenasaju alebo sa yo hlavne tyka hormonov,ich nizsej hodnote
Ja osobne by som radšej brali taký život, ako líhať každý večer do postele s rukou medzi nohami...
Nesúhlasím !