Tak ked si myslis tak na co sa pytas? To wzdy ked si nebudes niecim ista tak sa budes pytat ostatnych? Boshe kedy niektory zacnu pouziwat wlastny rozum..
P3tula: nie ja som flegma cely den akurat ked sem pridem tak ma ide ebnut. Sak ja newjem ci je pre zakladatelku diskusie tazke si do pice strcit prst a trochu sa tam pohrabat..
bod G leží na hornej strane steny pošvy priamo za lonovou kosťou, leží 3 až 5 cm od vchodu do vagíny. a blana sa nachadza briblizne tych 10 cm takze podla mna je nemozne aby bola za blanou. Za blanou sa nachadza ak tak bod D
uz si z tolkych tem o uspokojovani zenskeho pohlavia zacinam pripadat ako podradeny tajtrlik kde v riti ma chlap volaky skurveny bod o ktorom sa da debatovat 2 hodiny ?
Miska 1987, si uzasna, obdivujem tvoje anatomicke skrypta a super nazvy. Jak moze byt nekdo taky jebnuty ze to newie, to nedokazem pochopit. Ved kazdy sa rad hrabe v anatomii ludskeho tela_
To je ako keby niekto nevedel ci sa L1 A L2 cache zbernica pri dvojjadrovych procesoroch od amd athlon x2 nachadza na doske plosnych spojov v pravo od jadra alebo v lavo. Ved to je uplna banalita, tomu sa rozumeju seci.
It: absolutne potvrdzujem ..... ja si vzdy beriem nejake to lahsie 1500 stranove citanie o anatomii ludskeho tela pripadne o atomovych reakciach do postele
It, that-is-me: ale decka, vsak nikto od vas nechce aby ste recitovali naspamat anatomiu ludskeho tela.. ja sa to studujem, tak preto ma to pobavilo,asi ako kazdy takyto vypotok nejakeho cloveka, ked sami nepozname vlastne telo.. nemusis vediet co je caput longum musculi bicipitis brachiii ale podla mna, nevediet, kde panenska blana je, patri k zakladnym nedostatkom, rovnako ako prehlasovat, ze je 10 cm od posvoveho vchodu.. posva sama o sebe ma cca 8 cm takze to by potom znamnenalo co? ze je az v maternici??
Pošva má 8 až 10cm, vo vzrušenom stave môže mať až 13 cm, závisí to od osoby, rovnako ako u chlapa je penis rôzne dlhý aj pošva ženy je rôzne hlboká. Bod G sa nachádza cca 3 až 5 cm (od vstupu) vo vnútri pošvy. Vraj nie každá žena ho má, resp. nie každá žena má vyvinutý zmysel pre jeho citlivosť, ale to z nej nerobí o nič menej plnohodnotnú sexuálnu bytosť, pretože skutočným orgánom rozkoše u ženy je mozog a tým "povrchným" je klitoris. Okrem bodu G sa vo vnútri pošvy nachádzajú aj body A u U, ktoré môžu byť ešte citlivejšie ako bod G (hlavne A), opäť záleží na osobe. To len pre úplnosť...
Hum: hej, tiež mám taký pocit.. škoda že sa o týchto veciach nehovorí.. potom decká majú skreslené informácie.. ak vôbec sa dajú tie..povedačky nazvať plnohodnotkými informáciami...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Pretoze blana je na zaciatku posvy, kdezto bod G sa nachadza 5-7 cm vo vnutri...
Inaaace Putzig to dobre povedal.... ked ju nemas tak je to jedno...
k 14.ke: blana nie je na zaciatku posvy!
" Panenská blána- hymen- je tenká vazivová blana, ktorá u panny prekrýva vchod pošvový a neúplne ju uzaviera"
odcitované z mojich anatomicjých skrípt..
kde inde by asi tak ta blana mohla byt AK nie na zaciatku??
To je ako keby niekto nevedel ci sa L1 A L2 cache zbernica pri dvojjadrovych procesoroch od amd athlon x2 nachadza na doske plosnych spojov v pravo od jadra alebo v lavo. Ved to je uplna banalita, tomu sa rozumeju seci.
PS:Žeby dlhá hlava dvojhlavého svalu ramenného?
Mimochodom panenská blana sa tiež volá hymen...
Hum: hej, tiež mám taký pocit.. škoda že sa o týchto veciach nehovorí.. potom decká majú skreslené informácie.. ak vôbec sa dajú tie..povedačky nazvať plnohodnotkými informáciami...