@walllol tie decka za to nemozu, ihrisko za barakom nahradilo parkovisko, rodicia na ne nemaju cas a tak sa venuju internetom a televizorom. TO by nebolo take zle, keby televizory neboli prepchane gycom, nasilim a sexom. No a internet ako zrkadlo spolocnosti je len o nieco miernejsi. Decka, ktore sa rodia ako "tabula rasa" (filozoficky) sa nedokazu branit tymto utokom a nedokazu ich ochranit ani zaneprazdneni rodicia. Kazdopadne dnes je krasny letny a hlavne horuci den, treba sa ist schladit k vode a tak mne zvoni zvoniec a tym padom filozofovaniu je koniec....
@wolskeoko Uznávam,že doba je zlá. Ale tak podľa mňa je to na táto dnešná doba. Ale tak nech nechodia tie deti na ihrisko nech idu čo ja viem s kamarátkami von nech si užívajú svoje detstvo. A nie sedieť na internete a písať si s niakymi magormi čo im ide iba o jedno. Ako rodičia tiež môžu zato,že ich deti sexu ju v takom mladom veku. Ale rodičia zato nemôžu. Predsa od rána do večera makajú aby to ich dieťa malo všetko po čom túži. Aby nežilo ich dieťa ako niaka žebračka. Tak nech to dieťa radšej pošlu na niaku aktivitu niaky šport alebo niečo nech takéto hlúposti nerobí. Ale tak to už je na tých rodičoch ako si svoje dieťa vychovajú a čo bude ich dieťa v budúcnosti. A nechcem byť hnusná ani nikoho uraziť ,ale ak ma človek rozum tak nikdy takúto hlúposť nespraví. A osobne mne je to jedno nech si premňa zamňa každý robí čo len chce. Ale všetko má proste svoje hranice. A máš pravdu je pekný deň. Treba ho využiť a vypadnúť od internetu.
fajn, birdz sa mení na gynekologickú poradňu......dneska už nie, ale zajtra asi na 99% zájdem sa svojou gynekologičkou, či sa tu nechce zaregistrovať a radiť dievčatám, čo nepoznajú ani základné veci čo sa týka anatómie ľudského tela, nič o menštruačnom cykle, sexe a ochrane pri sexe, ale trtkať by chceli ako králiky!! bože, keď ja som mala 13 na sex som ani nemyslela, vtedy som od chlapca ešte ani pusu nedostala, a nie to ešte toto........
Prosím? Máš 13 a riešiš toto? ... teraz sa ospravedlňujem za vyjadrovanie ale inak sa nedá- si komplet prijebaná a áno si určite tehotná!a takým ako si ty by som dopriala hneď pätorčatá nech sa spamätáš! Keď som ja mala 13, tak som 1. krát dostala krámy a nie aby som sa trtkať nechala ....Vyhovárať sa na dnešnú dobu nie je na mieste, lebo dobu vytvárajú ľudia takže za to môžu len ľudia...a preto tieto sprosté vygumované decká nevedia už čo od radosti... !!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
A k teme: podla mna ano,ale neni som doktorka tak bud pojdes k doktorke alebo si kupis tehotensky test.
poď si ty zaspievať
Privolá ich do jedného a v čiernej tme spúta
V zemi Mordor, kde tieň vládne zlom.
inak mna by zaujimalo kto su tie fejky urcite niekto s tych znamejsich uzivatelov
inak je to trolling ocividny tento zakladatel
@17
Asi som tehotna
milujem stale mojho byvaleho
Paci sa mi 16 rocny chalan
.....co bude nasledovat? takyto ludia by mali dostat dozivotny ban na BIRDZ
3 mesiace meškaju? a maš 13 ?
podla mna si tehotna