Ahojte, nemáte niekto skúsenosti s prácou AuPair-ky v nemecky hovoriacich krajinách ? Prípadne aj keď ste boli niekde inde, ale poznáte nejakú dobrú agentúru/stránku, overenú, kde sa dá nájsť solídna a reálna rodina. zatiaľ som sa zaregistrovala na stránk
ja som tiez mala tusim aupairworld a kazdy en sa mi ozvalo tolko ludi ze uz som to potom nestihala citat (ale mam podozrenie ze to bolo kvoli fotke, neviem
kazdopadne kedze mam VZDY smolu, spomedzi vsetkch tych ludi som vybrala to najhorsie, ako vzdy tak som isla na skusku do londyna a nakoniec to dopadlo tak, ze mi otec rodiny a byvala aupairka navrhli trojku a zvysok pobytu osm sedela v izbe a modlila sa, aby bol uz koniec
ale urcite existuju aj ludia, co maju lepsie skusenosti D
@kittyboo no mne chodia stále len negatívne odpovede, neviem prečo, profil mám dobre vyplnený, všetky informácie o sebe, mám tam fotky s deťmi aj všetky potrebné info akú si mala fotku ty ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
kazdopadne kedze mam VZDY smolu, spomedzi vsetkch tych ludi som vybrala to najhorsie, ako vzdy tak som isla na skusku do londyna a nakoniec to dopadlo tak, ze mi otec rodiny a byvala aupairka navrhli trojku a zvysok pobytu osm sedela v izbe a modlila sa, aby bol uz koniec
ale urcite existuju aj ludia, co maju lepsie skusenosti D
inak @1