Dnes som si stiahla aplikáciu Bolt a oproti Hopinu sa mi to vôbec nepozdava (ale láka ma, že sú tam zľavy a tak). Napríklad prečo to nemoze automaticky lokalizovať moju polohu? Ale miesto toho mi odporučí nejaké iné miesto vyzdvihnutia v okolí?
Tí čo používate Bolt, máte s tým prosim tiež problem alebo sa to dá nejak nastavit?
A teda taxík nepoužívam často, ale keď sa napríklad ponáhľam, extrémne to vie uľahčiť život. Dá mi to toľko pohodlia a psychickej pohody, že dať peniaze na taxi je jedna z veci, ktorú absolútne neľutujem.
Žiadny, už nejazdím ani MHD. Už sadnem do auta alebo na bicykel a idem. Odkedy mám auto s dobrou spotrebou nechce sa mi nikde medzi smradľavých ľudí a zamilované páriky.
asi najviac Liftago, mali sme tam z prace kedysi 1k (czk) mesacne, tak som si na nich zvykol... co som si vsimol tak su trochu drahsi momentalne ako bolt/uber, ale pridu mi kvalitnejsi (auto, vodic)
@samsebou30@17 určite nie. ja keď som bola single, tak som si užívala slobodu a čas na seba, starala sa o seba, robila si, čo som chcela a milovala som každú jednu sekundu svojho života. a šťastie a lásku každému doprajem, nie som prehnitá hyena.
Vsade peso, v Ziline nepoznam ani jednu MHD, mestsky bicykel... auto sa snazim minimalizovat, az mi pride skoda vobec platit metske parkovne, kedze to je viac bez trvaleho pobytu... a aj ked idem peso, tak to cakam tak iba 1-2 semafori co je super a do prace idem este cez park Na odvoz Bolt...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Dnes som si stiahla aplikáciu Bolt a oproti Hopinu sa mi to vôbec nepozdava (ale láka ma, že sú tam zľavy a tak). Napríklad prečo to nemoze automaticky lokalizovať moju polohu? Ale miesto toho mi odporučí nejaké iné miesto vyzdvihnutia v okolí?
Tí čo používate Bolt, máte s tým prosim tiež problem alebo sa to dá nejak nastavit?
A ak nemôže, easy taxi ale len ojedinele.
inak som velky fanusik MHD