Dnes som si stiahla aplikáciu Bolt a oproti Hopinu sa mi to vôbec nepozdava (ale láka ma, že sú tam zľavy a tak). Napríklad prečo to nemoze automaticky lokalizovať moju polohu? Ale miesto toho mi odporučí nejaké iné miesto vyzdvihnutia v okolí?
Tí čo používate Bolt, máte s tým prosim tiež problem alebo sa to dá nejak nastavit?
A teda taxík nepoužívam často, ale keď sa napríklad ponáhľam, extrémne to vie uľahčiť život. Dá mi to toľko pohodlia a psychickej pohody, že dať peniaze na taxi je jedna z veci, ktorú absolútne neľutujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Dnes som si stiahla aplikáciu Bolt a oproti Hopinu sa mi to vôbec nepozdava (ale láka ma, že sú tam zľavy a tak). Napríklad prečo to nemoze automaticky lokalizovať moju polohu? Ale miesto toho mi odporučí nejaké iné miesto vyzdvihnutia v okolí?
Tí čo používate Bolt, máte s tým prosim tiež problem alebo sa to dá nejak nastavit?