Zabudla som dať možnosť "nikde", tak keď tak napíšte do komentára. A ďakujem, som veľmi zvedavá. Kľudne napíšte aj kde sa vám najviac páčilo a tak, môžme si vymeniť aj nejaké skúsenosti alebo zazitky
A do Florencia a Barcelony som mala ísť, ale nevyšlo to ešte. Vlastne aj do Izraela, ale zrušili let a vrátili nám peniaze Takže mi prosím napíšte aj ak ste boli v Izraeli Ja som tak vedela, že na niečo zabudnem
@azizi@7 aha, ja že v rýchlosti kamže chcem ísť, tak keď zadarmo a bude mi chodiť stále výplata z roboty, aj keď v nej nebudem, tak išiel by som všade.
@lejla32 Vau, ty si toho tiež veľmi veľa precestovala! A to určite viac, než je v tejto ankete... Kde inde sa ti ešte obzvlášť páčilo? Lebo z týchto destinácií verím, že sa ti páčilo všade.
A čo sa mňa týka, ja som tieto všetky miesta navštívila s tatinom od mojich 6 do 20 rokov (no boli to také neuveriteľné zážitky, že si to doteraz pamätám všetko veľmi dobre). Odvtedy som ani ja skoro nikde nebola, ale snáď sa podarí
@lytaryta@11 ale stále nie tak dobre, aj toto som absolvoval vďaka rodine, za čo som si samozrejme zaplatil, zvlášť teraz keď robím… Ale tak nemám s kým ísť, nemám s kým ísť ani na obyčajnú túru, jedine sa k niekomu prikmotriť, kto prevádzkuje zájazdy pre nezadaných. Lebo mňa nezadaného si medzi niekoho zadaného nikto nepustí. My nebudeme mať o čom tam rozprávať.
@samsebou30@22 mne to teda ako jednoduché vysvetlenie nepríde. Ja som mala niekoľko nezadanych kamarátov, často sme sa stretávali, ale nikdy nikto z nich po mne nezazeral. Môj priateľ má nezadanych kamarátov, chodíme s nimi normálne von a nikto z nich po mne nezazera. Takže stále nerozumiem
@11monika11@24 možno zazerajú keď sa nepozeráš, ale zazerá frajer a možno pri nevhodnej chvíli toho dotyčného si to všimol. A to ti poviem, to sú teda pohľady…
@samsebou30@25 a nenapadla ti aj taká možnosť, že sa im proste nepáčim? Alebo o tom ani len nepremyslali, lebo som frajerka ich naj kamoša? za to, že sú muži nemusia hneď na mňa zazerat, môžu sa so mnou kamaratit úplne normálne bez postrannych úmyslov, väčšina mužov toto v pohode zvláda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Tak bol som z toho iba v Prahe, Benátkach a v Chorvátsku.Ďalej nikde, bieda, som domased alebo nemám čas alebo samému sa mi ani nechce...
sa vobec nemás az tak zle, na tom nie si
moje cesty a miesta ~ bieda, placem jako dast!
Už sme sa tu o tom bavili
A čo sa mňa týka, ja som tieto všetky miesta navštívila s tatinom od mojich 6 do 20 rokov (no boli to také neuveriteľné zážitky, že si to doteraz pamätám všetko veľmi dobre). Odvtedy som ani ja skoro nikde nebola, ale snáď sa podarí
1. Praha - naši bratři
2. Chorvátsko - slovenské more
3. Londýn - top európske mesto
4. Barcelona
5. Benátky
6. Paríž, Rím
lebo je ako uveznený býk na retazi a vedla neho kravy... preto
1. Praha - naši bratři
2. Chorvátsko - slovenské more
3. Londýn - top európske mesto
4. Barcelona
5. Benátky, Rím