Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
Na socializmus tu nadavate a hovno mate na ucte ... hypoteky na byt, ledva naskrabane na dovolenku, auto....no tak sa pochvalte co vsetko ste si svojou sikovnostou a umom dokazali zarobit
@patuskooo@4
uvedomujes si ze ten tvoj skvely kapitalizmus dosiahol toho ze byt ktory niekto dostal za socializmu zadarmo ti teraz kapitalizmus dava za 150 tisic ? To je teda uzasny kapitalizmus
Vlastním byt v novostavbe, ktorý je už splatený, ale nebývam v ňom. Bývam v dome, ten je ale manželkin - dar od jej rodičov. My sme si ho iba trocha zrekonštruovali a upravili podľa našich predstáv a potrieb. Moje auto má asi 13 rokov. Nevymením ho, kým sa totálne nedojebe. Moje dopičojebané platničky a chrbát aj tak hejtujú všetky autosedadlá a na toto si už celkom privykli. Dovolenky a cestovanie mám v piči. Neznášam to. Neznášam niekam cestovať, neznášam sa terigať po letiskách, destináciach, hoteloch s hordami ľudí. Takže, nesťažujem sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
i spit reality instead of what you usually learn
and i refuse to be concerned with condescending advice
because i’m the only mοthеrfuсkеr that could change my life“
(I.T.)
uvedomujes si ze ten tvoj skvely kapitalizmus dosiahol toho ze byt ktory niekto dostal za socializmu zadarmo ti teraz kapitalizmus dava za 150 tisic ? To je teda uzasny kapitalizmus