Ahojte v dm drogériach maju teraz výrobky na vlasy od tejto značky. Doteraz sa nedali na slovensku takmer vôbec zohnať. Vraj sú úplne super a do hĺbky pomáhajú zregenerovať veľmi poškodené a suché vlasy. Máte s nimi niekto skúsenosti ?
pouzivam sampon na poskodene vlasy a potom mam masku a tak v pohode asi, co ja viem, pokial nejaky sampon nenecha moje vlasy v katastrofalnom stave tak nevidim nikdy nejaky extremny rozdiel
@willbebetter no tebe sa mze zdat, ze to ojeb nie je, lebo z kratkodobeho hladiska to naozaj pomaha, ale z dlhodobeho nie je dobre obalovat vlasy silikonmi
ale kazdy ma ine, niektore to preziju bez ujmy a niektore proste budu musiet ist cason dolu, lebo budu cele suche a znicene zo zdanlivo nicoho, ale pritom to budu roky zlej starostlivosti ked je raz vlas zcnutra zniceny, uz sa neregeneruje, max. sa obali nejakou efektivnou srackou - otazka je len to, ci sa tej sracky da potom zbavit, alebo nie
@hoperpohroma "budu musiet casom dolu" je podla mna velmi vtipne vyjadrenie, ked beriem do uvahy, ze kazdych cca 5 tyzdnov sa chodim dat podstrihavat o 1-2cm a tym padom mam vlastne vzdy nove a nove vlasy - vies ako to myslim
ale ved jo, kazdy sa moze starat o vlasy ako chce, ja celu tuto anti-silikon propagandu nechapem a nepodporujem
ale keby mi chcel niekto kupit kérastase, nebudem proti
@willbebetter tak ked ich pravidelne vymirnas, nemuselo by to byt take zle ja by som mala najradsej po zem, preto sa silikonom vyhybam, ale farbim sa aj tak a za posledny rok som dala dole asi 8 cm vlasov, lebo este stale trpia kvoli minulosti
@hoperpohroma ked sa farbis tak to ze sa vyhybas silikonom ti nepomoze lebo farba je tiez zlo
ja som mala dodrbane vlasy zacala som sa vyhybat farbeniu a pouzivam fakt super bio veci, vrazila som do toho penazi, ale vlasy rastu a zacinaju sa coraz viac podobat vlasom...
@hoperpohroma vsimla som si na fotkach ze ich mas pekne tak ak ich chces mat az po zem, radim - pokracuj z podstrihavanim paradoxne, to je asi zaklad zdravych dlhych vlasov, povedala by som. asi nie tak casto ako ja (ja mam cca po pas a dlhsie uz nechcem) - ale minimalne kazde tri mesiace ten centimetrik dva treba dat dole.
@willbebetter ja mam vacsinu pricesky ale vdaka. uvedomujem si, ze to treba, najma ked spodne maju za sebou dost peroxidu =/ a nicia sa prirodzene, cize ich bude treba davat dole, bude to velmi dlha cesta, ale snad bude stat za to
ja používam aussie na lesk a 3 min miracle, ale striedam to s banánovým šampónom, takým od mon platin a alverde, čo som si priniesla z domu, ale z aussie sa mi najjednoduchšie rozčesávajú vlasy a podľa mňa to funuguje a hotovo
keď máš ale veľmi poškodení a suché vlasy, tak zas nečakaj, že ti to šampón napraví.
@hoperpohroma ver, ze pokial ich budes farbit chemickymi vecami tak nie, nepreziju..a peroxid duplom nie.... skus najst nejaku alternativu medzi tym a tym...ja nemam svoju prirodzenu farbu, lebo sa mi tiez nepaci, ale nemam ani ziadne chemicke zasahy....pokial chces mat dlhe a pekne leskle vlasy, takto ich nedosiahnes... viem o com hovorim, s vlasmi bojujem uz niekolko rokov... a momentalne som sa dobojovala do pasa darmo sa budes branit silikonom ked robis nieco, co je pre ne horsie..je to tvoja vec samozrejme , no ale..
prosím najlepšie šampóny ? ,,,omg najvačšia sračka v mojom živote..pozorne si rozanalizujte zloženie..karcinogénne látky y samé sračky..moja spolužiačka si ho kúpila..povedala že pekné vonia tak som skúsila aj ja..no zázraky nerobilo..ale vlasy mi padať začali..tak som od neho upustila..potom si ona našla podrobne každú zložku tých výrobkov a preverila to..látky ktoré sposobjú rakovinu, problémy z plúcami, kožné problémy až pluzgiere.. ako sorry neverila som..ale keď sa mojej mame skoro vytvorila po ňom (ten čo je na farbené vlasy) plešina a vypadali jej vlasy a mala ekzém..všetko letelo do koša..
Ahojte, v prvom rade žiaden šampón ti nezregeneruje vlasy zvnútra, aby si zregenerovala vlasy musíš ich mať zdravé a musíš začať od korienkov, vyživiť ich zvnútra a nie zvonka... pomáhajú masáže hlavy, ktoré ti prekrvia pokožku čo podporuje rast a takisto zdravá strava, žiaden stres a vitamíny na podporu. Ja mám skúsenosti s donnahair, nie sú také drahé a dodávajú vlasom navyše vitamíny na ich rast, keď som ich vysadila po nejakom čase neprejavil sa mi žiaden spätný efekt, žeby sa mi opäť začali lámať a vypadávať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale tak pekne vonaju vlasy od toho
simethicone nie je silikon? popr. mohol to byt aj preklep a mysleny dimethicone, kedze d a s su vedla seba
aussie je skvela znacka, ja zatial pouzivam len 3minute miracle ale ked dopouzivam sampon co mam, tak aj ten si kupim z aussie.
vdaka bohu za dmku
co mam ja su bez silikonov (teda dufam, ze som ich neprehliadla, aj ked som to citala niekolkokrat )
ale kazdy ma ine, niektore to preziju bez ujmy a niektore proste budu musiet ist cason dolu, lebo budu cele suche a znicene zo zdanlivo nicoho, ale pritom to budu roky zlej starostlivosti ked je raz vlas zcnutra zniceny, uz sa neregeneruje, max. sa obali nejakou efektivnou srackou - otazka je len to, ci sa tej sracky da potom zbavit, alebo nie
» www.naturallycurly.com/curlproducts/vi...
kazdopadne, neviem, ci by som verila aj inym produktom, ale pozriem si to v dm
ale ved jo, kazdy sa moze starat o vlasy ako chce, ja celu tuto anti-silikon propagandu nechapem a nepodporujem
ale keby mi chcel niekto kupit kérastase, nebudem proti
inak, či to je alebo nie je preklep, stále je to silikón, lebo -cone
a @12
ja som mala dodrbane vlasy zacala som sa vyhybat farbeniu a pouzivam fakt super bio veci, vrazila som do toho penazi, ale vlasy rastu a zacinaju sa coraz viac podobat vlasom...
krasne to voni
a je nadherne napisane že for hair thats damaged, dry and a little bit unhappy, prekrásne
keď máš ale veľmi poškodení a suché vlasy, tak zas nečakaj, že ti to šampón napraví.