oriflame je šmejd, neviem firma si zakladá na klamstve
AVON--- kozmetika sa vyrába v Poľsku a v U.K teraz som si nesom istý ale avon má dobré reklamné kampane a reklamu im robia známe tváre, Oriflame je oproti avonu len taká smiešna predražená kozmetická firma
ani jedno ,použivam niveu - len škoda že dekorativnu kozmentiku od nich si musim dovažať lebo na Slovensku ju dostať len ťažko a potom ešte bourjouas.
A prečo ani jedno ( avon ,oriflame)? lebo obidve su New age, teda aspon ich hlavne zakladatelky sa pripajaju k tomuto prudu, a ja moc, New age nemusím,takže ho takto ani nepodporujem... ale toto je len moj nazor
Jednoznačne Oriflame výrobky sú kvalitné, rozhodne nie sú predražené, už som s nimi v styku pár rokov a som spokojná. Avon- no neviem, ale na tie výrobky mam pokožku dosť citlivú- či už vlasovú alebo na tvári. Preto odporúčam Oriflame
ja skor uprednostnujem take vyrobky, ktore si viem vyskusat, takze PUPA, LIRENE, DIOR, NIVEA, DOVE...hlavne co setri pokozku, ale daco zato mam aj z avonu
laskavo mi tu ani jedno nekritizujte. Nemozte posudzovat. Obidva su dobre. Vies dobré je kombinovať výrobky. Niektoré z avone iné z oriflamu. Fakt to sa nedá posúdiť.
@44 suhlasim je to uplne jedno sak z kazdeho je nieco co je dobre jediny rozdiel vidim v tom, ze avon testuje svoje vyrobky na zvieratach a oriflame nie aspon o tom neviem
No pokial viem tak avon urcite netestuje na zvieratach! Pouzivam tuto kozmetiku uz dlhsie a som velmi spokojna. Kde si citala, ze testuju na zvieratach????
Ja si myslim, ze Oriflame aj Avon maju v pohode vyrobky a mne osobne vyhovuje viac kremy z avonu a z orfilame mam rada ich ruze a spiraly.
Vraj je nejaka stranka kozmetik.sk alebo tak kde mozes nakupovat bez registracie a so zlavou 11%
Ahojte ja mam skusenosti s avonom aj s ofirlame. S avonom som robyla asi dva roky no do teraz sa mi nepaci jedna vec, že v avone je stale to iste nic nevymislia nove maximalne nejaku vonu aj to len po rokoch a potom je tažko aj mat objednavky, za cele dva roky som nebola na nejakom stretnuti kde by som si mohla vyskusat rozne novinky ci dokonca dostat nejaky darček ani zarobyt sa na tom nedalo kto vie ako. Teraz robym skoro pol roka s oriflame a ten rozdiel je citit a je obrovsky. Vyrobky s 30% zľavou, darčeky pri jednotlivych kampaniach, hned druhý týžden ako ma zaregistrovali som bola na posedeni a u jednej direktorky, ktorá mi vysvetlila vsetko okolo kozmetiky a predaja oriflame. O dalsi týžden som bola v divadle kde nam vysvetlovali vsetko o pleti ako sa o nu starat ake pripravky na aky typ pleti atd.. O dalsie cca. tri týždne som bola v BB v hoteli, kde som dostala ako darček kremy na tvar a dokonca aj vonu bolo to velmi zaujimave. Chcem s tým povedať že oriflame narozdiel od avonu sa o svoje poradkine naozaj stara a pomaha im k uspechom. S oriflame sa da aj zarobyt aj zabavyt už by som nikdy nemenila za avon
ak by ste niekto mal zaujem sa dozvediet viac o vyhodach kozmetiky oriflame tak mi poslite mail na: lucydn@centrum.sk
rp-čku: lucydn@azet.sk
zavolajte: 0911 293 974
ahojte ja som začala pracovať s Oriflame a veľmi sa mi to páči pretože si dokážem na kozmetiku zarobiť a dokonca aj ušetriť.Hľadala som prácu v ktorej som si pánom času , keď že mám malé deti nemožem isť do práce tak Oriflame mi v tomto veľmi vyhovuje.Je to velmi kvalitná kozmetika a hlavne je dostupná čo sa tíka peniažkov .Obiednávala som si aj z Avonu ale strašne zdražel a ponuka viac doplnkou ako kozmetiky .v Oriflame mame rozne stretnutia kde sme odmenované a je to proste super.ak by ste mal niekto záujem sa viac dozvedieť tak ma možte kontaktovat a ja sa Vám určite ozvem.ajkapetko@centrum.sk
OBJEDNAJTE SI U MNA, obsluzim zakaznikov Z BRATISLAVY, SENCA a okolia.
Ceny v oriflame su poslednu dobu fantasticke! Poskytnem Vam 15% zlavu na vsetky vyrobky v katalogu, kopa najkvalitnejsich vyrobkov vychadza priemerne na cenu okolo 80-90 SKK! S mojou zlavou este lacnejsie.. Vyuzite prilezitost. Taktiez registrujem nové poradkyne, ozvite sa mi na mail
tak podla mna Avon neni az taka dobra kozmetika uz co sa tyka pletovej kozmetiky,uplne su preparfumovane silne vsak citit ze to neni nic prirodne ,zopar krat som vyskusala a scervenela sa mi pokozka,Oriflame som zacala pouzivat a som veeelmi spokojna vsak je to prirodna kozmetika a aj cenovo dostupnejsia,doteraz som3 roky uz pouzivala kozmetiku MaryKay a tiez som s nou bola spokojna,len z financnej stranky si to uz dovolit nemozem a oriflame sa jej dost podoba takze ja urcite hlasujem za ORIFLAME!!!
o akých klamstvách tu točíš? asi ani nevieš, a ani si nikdy výrobky oriflame nevyskúšala. Ja som oriflame Lady a s Oriflamom som maximálne spokojná ja a aj moje zákazníčky a rodina
Už rok robím Avon aj Oriflame súčastne, pretože zastávam názor,že Avon je super, je kvalitný a tak isto je super a kvalitný aj Oriflame a to isté platí aj o ostatných značkách ako je napríklad Pupa, Mary-kay, Miss Sporty, Mayballine, Nivea a iné,inak by predsa tieto značky nemali vo svete veľmi veľa zákazníkov, ak by boli nekvalitné a zlé,podľa mna je to preto,lebo každý z nás je individualita sama o sebe.Niekto si na pleť krém od Avonu a je s ním maximálne spokojný a niekto iný používa krémy od Nivei a je tiež veľmi spokojný,ale keď si nagebrí od Avonu,tak spokojný nie je, je to o tom,že každého pokožka reaguje na jednotlivé kozmetické prípravky inak.
A mimochodom, Lejna, môžem ta ubezpečiť,že máš veľmi zlé informácie.Ani Avon ani Oriflame nezaložili ženy, tobôž nie príslušničky New Age, je to veľmi paradoxné,ale obe tieto spoločnosti založili muži.
Mimochodom ak niekto hľadá človeka, ktorý robí s Avonom alebo s Oriflamom,tak neváhajte a ozvite sa mi na: vlado.zelinka@gmail.com.Obsl úžim zákazníkov z Bratislavy, Pezinka a okolia a naviac dávam každému zľavu 15% .
ORIFLAME ...Túžiš pracovať toľko, koľko chceš? Chceš sama rozhodovať o tom, koľko zarobíš? Túžiš po sebarealizácii? Chceš mať čas na seba, svoju rodinu a priateľov? Potrebuješ viac financií aj počas materskej dovolenky? Hľadáš kvalitnú kozmetiku za rozumné ceny? ...ODPOVEDALA SI ASPOŇ NA JEDNU OTÁZKU KLADNE A CHCEŠ VEDIEŤ VIAC? KONTAKTUJ MA NA miska0016@azet.sk
Síce je to staršia konverzácia, ale zareagujem. Ja som zdedila prácu Avonu po mamine, tá to robila dlhé roky, takže som na túto kozmetiku zvyknutá. V rovnakom čase sme sa stretli aj s Oriflamom, a objednavala, čo to aj od Oriflamu. Ale ako čo. Niečo bolo z Orilamu naozaj super, ale takýchto vecí som tam našla pomenej, a viac nám vyhovoval Avon, preto sme pri tom ostali. Každé má svoje výhody aj nevýhody. A je to naozaj o tom, čo kto má rád. Z Oriflamu skôr nakupujem veci ako taštičky, štetce, hubičky, váhy a také skôr nekozmetické veci. Z kozmetických vecí jednoznačne vajíčka, občas aj nejaký krém. Mne sa napríklad viac páči katalóg od Avonu - lepší rozmer, lepšie sa to nosí v kabelke a v šelijakých obaloch, zatiaľ čo formát katalógu Oriflame mám najradšej doma na stole a príde mi trošičku málo "zrozumiteľný", no možno je to len o zvyku. Čo sa týka voňaviek, tak z Avonu sú to len niektoré ktoré mi voňajú, ostatné mi nevadia, no z Oriflamu mám len jednu obľúbenú vôňu, ostatné mi veľmi smrdia. V zásade objednávam, dá sa povedať, súčasne aj z Avonu aj z Oriflamu, niektoré veci kupujem v bežných predajniach a nenadávam na ani na jednu, je to cca rovnaké a tiež nemám rada, ako si pomocou takýchto príspevkov dokážu niektorí ľudia naháňať objednávky. Človek sa len opýta, čo je podľa neho lepšie a hneď je to kopec "hľadám nové Oriflame/Avon lady", alebo "ponukám kozmetiku AVON/Oriflame so zľavou", ja keď niečo také vidím just by som si neobjednala nič, lebo ma to neskutočne odpudzuje takéto naháňanie si zákazníkov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
(aspon podla reklamy co vidim vsade kde sa da)
AVON--- kozmetika sa vyrába v Poľsku a v U.K teraz som si nesom istý ale avon má dobré reklamné kampane a reklamu im robia známe tváre, Oriflame je oproti avonu len taká smiešna predražená kozmetická firma
5. aj ja
alebo kadernik?
A prečo ani jedno ( avon ,oriflame)? lebo obidve su New age, teda aspon ich hlavne zakladatelky sa pripajaju k tomuto prudu, a ja moc, New age nemusím,takže ho takto ani nepodporujem... ale toto je len moj nazor
Tiež už roky s ním robím.
ja len AVON...a vsetky vyrobky co NIESU TESTOVANE NA ZVIERATACH
Ja si myslim, ze Oriflame aj Avon maju v pohode vyrobky a mne osobne vyhovuje viac kremy z avonu a z orfilame mam rada ich ruze a spiraly.
Vraj je nejaka stranka kozmetik.sk alebo tak kde mozes nakupovat bez registracie a so zlavou 11%
rp-čku: lucydn@azet.sk
zavolajte: 0911 293 974
www.orinet.webnode.sk
» my.oriflame.sk/zuya...
OBJEDNAJTE SI U MNA, obsluzim zakaznikov Z BRATISLAVY, SENCA a okolia.
Ceny v oriflame su poslednu dobu fantasticke! Poskytnem Vam 15% zlavu na vsetky vyrobky v katalogu, kopa najkvalitnejsich vyrobkov vychadza priemerne na cenu okolo 80-90 SKK! S mojou zlavou este lacnejsie.. Vyuzite prilezitost. Taktiez registrujem nové poradkyne, ozvite sa mi na mail
A mimochodom, Lejna, môžem ta ubezpečiť,že máš veľmi zlé informácie.Ani Avon ani Oriflame nezaložili ženy, tobôž nie príslušničky New Age, je to veľmi paradoxné,ale obe tieto spoločnosti založili muži.
Mimochodom ak niekto hľadá človeka, ktorý robí s Avonom alebo s Oriflamom,tak neváhajte a ozvite sa mi na: vlado.zelinka@gmail.com.Obsl úžim zákazníkov z Bratislavy, Pezinka a okolia a naviac dávam každému zľavu 15% .