Baby aka dlzka a hrubka penisu vam najviac vyhovovala?
myslim ze otazka je jasna, nepiste komentare typu na penise nezalezi hlavne ze ho lubim, proste napiste len dlzku a hrubku alebo mozte aj porovnat viacerych, samozrejme asi nie kazda vedela o dlzke a hrubke penisu svojho partnera, hlavne tie co mali jendo
fúha, tak presné rozmery ani neviem, ale keby je príliš hrubý, tak by to dosť bolelo. Takže môj mi rozmermi vyhovuje. Dokonca ani kratší by mi nevadil, lebo napr. úplne hlboko ísť moc nemôže, lebo to potom bolí, teda mám potom pocit, akoby som ho cítila až kdesi v žalúdku
5) rátaš stav "pohotovosti"? to by mohlo stačiť, teda hrúbka neviem, ale vzhľadom na to, že žene stačí dĺžka tých 7cm (na dráždenie bodu G, ktorý je od vchodu asi 3-5cm)
8) všetko je o tom, ako ste schopní vy dvaja sa zosúladiť. Ak nie si ty nejakým spôsobom môc roztiahnutá (napr. stáva sa daktorým ženám po pôrode), ale dostatočne úzka, je to v poriadku. Aj polohy sa dajú rôzne skúšať.
ja som to akurát odmerala, ale veď 5cm mi vyšlo široké ako môj širší prst, to sa mi nezdá, že v stave erekcie to bude také chudé. Ale ak teda aj hej, tak treba také tesnejšie polohy, kde budeš mať nohy čo najbližšie k sebe
@22 lebo chcem byt lesba ale to neries, a ktore su to? napriklad velmi zle som sa do nej dostaval ked som bol hore alebo pri polohe od zadu a dobre ked bola ona hore
hm uz tu riesite aj vazne vztahy...ale pri tom sa clovek lepsie asi nauci sexovat ako ked strieda partnerov na jednu noc...no aspon som to pocul lebo vazny vztah som nezazil
40) No neviem, na také ja nie som. Teda neskúsila som a neviem si to ani predstaviť. Ale ak nejde o neveru, tak nech si rob, čo chceš Ale zase vzťah je krajší, síce aj komplikovanejší. Ale kto neriskuje, nezíska
bolo tu dost spominana hruba. Mimochodom priemerna hrubka penisu v strede je 3,6. Pokail autor ma 5 je to dost hrube . Tato tema ma inak dost vela komentov
...ten vek asi neplati na teba co? , to je demencia tu kokos, neohanaj sa tu sprostostami ze to je dolezite, lebo neni jednoducho...pokial nemas menej ako 10 a viac ako 20 (co by bola hadica na hasenie skor) tak ti to moze byt uplne jedno...
Neviem preco si vsetci chalani myslia ze cim vacsi a hrubsi tym lepsi pre baby...blbost...babam ide skorej myslim si o celkovy tvar a prilis velky je nanic ako aj prilis maly,cize akurat je 15-17 a nejaky cm hore dole neprekaza...hrubka 5 - 5,5cm
47/48 baby suhlasim s vami, o tej dlzke 15-17cm, je to aj europsky priemer, ale s tou hrubkou, to ste trosku prehnali teda mozno taku hrubku v sebe rady citite, ked vas to vyplnuje, ale vacssinou to uz musi baby boliet.... mozno ani nie, ja mam 4.5cm hrubku, a zda sa mi, ze by sa ten cm po obvode este v pohode uzivil... ale vazne zalezi od baby.
podla mna sa tu mozu vyjadrovat iba skusene baby, ktore maju za sebou skusenosti aj s vacsim aj mensim prirodzenim, tie vedia porovnavat, ci ich to boli, alebo ci pri tom este stihnu manikuru, kedze pri malom penise nic necitia...
Mne sa zase stala neuveritelna vec, mal som 16cm vtaka a obvod 15, teraz sa mi neviem akym zazrakom zmensil na 13-14 a obvod na 13, kur*a neviem preco a dost ma to zerie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
@7 ano...aha jasne
ale tak ked to s nim vies
Idem znova
@11 ja som chalan, 5 cm je vraj az moc hruby alebo mas moc hrube prsty
no co nemam na dlzke mam na hrubke
Tak budeš dávať väčší pozor pri tom milovaní a teda vyberať skôr tie otvorenejšie polohy, aby to partnerku nebolelo a musí byť dostatočne vlhká.
25) no skôr tie, kde má dosť nohy od seba, čiže aj tá poloha "ona hore"
warcraft3 klamať ti nebudem.. nie som kurevníčka ako sa v tomu v dnešnej dobe hovorí, mám stály vzťah.. viac menej druhý vážnejší ... tak viem
tu si popozeraj a nechaj sa inšpirovať
@30 no vdaka
Ale myslím, že so sexom by sa človek nemusel ponáhlať.
podla mna sa tu mozu vyjadrovat iba skusene baby, ktore maju za sebou skusenosti aj s vacsim aj mensim prirodzenim, tie vedia porovnavat, ci ich to boli, alebo ci pri tom este stihnu manikuru, kedze pri malom penise nic necitia...