Baby, aké používate telové mlieko?? Už sa mi minulo a chcem si kúpiť novéé... teraz som mala NIVEA-Happy Time..
nivea-happy time...krááásne voňal,ale chcem zas niake inééé...táák pište ktore je dobréé a pekne vonia a hlavne či ste mali po ňom pokožku jak decnú prdelku
ja mám doma úplne normálnu niveu, takú v modrej tube so smiešnym tvarom, ale mne sa to nechce velice často. zdĺhavá procedúra, keď máš ráno na sprchu asi 15 minút
@neposlusnaangie Neviem kolko to stoji, teda uz si to nepamatam. No mam to na predpis, pretoze mam odmalicka problemy s kozou, aj pouzivam kortikoidne masti a tak a toto mi predpisuje automaticky s tym. Konkretne pouzivam na stredne az extremne vysusenu pokozku. A je to vhodne prave aj na velmi citlivu, alebo narusenu pokozku, napriklad vyrazkami, exemom... Na Niveu som mala kedysi aj alergiu, ale toto je prave uplne setrne. Je to urcene na liecbu suchej pokozky, ale je to vlastne dobre aj na doliecenie nejakych koznych ochoreni a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
vuáá tento milujem super cena a kráásna vôňa
yves rocher organic oat najlepsie