prečo niektore baby pritahuju chalanov ako magnet aj bez toho ze chalani ich este v zivote nevideli? preco je kazdy druhy chalan zalubeny do baby rovnakej ako ostatne? tomu nechapem D ze by mali nejaku auru
preco je kazdy druhy chalan zalubeny do baby rovnakej ako ostatne? --- nikto nie je rovnaký ako druhý človek, či už je to človek, E.T. či holka...tak by som uvítala pomenovanie vecí ich pravým menom...
No, mnohí chalani si vyberaju podla vzhladu... a mnohí zas nie. Je to rôzne, nedá sa to uzavrieť do jednej kolnonky . Podla mna...
Ale tak krása je asi to prve,čo cloveka uputa, a to hovorím aj ja ako baba. Tiež si všimnem skor pekných chalanov...ale plánujem skončiť s "normálnym" resp. obyčajným,čiže takym,ako som ja . Na co sa usilovať o to, čo sa ku mne nehodí?
lebo tie baby vedia co chcu a nie su nerozhodne ako vacsina baab...ale nie je to dolezite lebo povaha je dolezitejsia...ale to sa hned tak nevidi najprv sa musi clovek spoznat...tak preto sa ti mozno zda ze tie baby maju viac chalanov ...
tak ako sú aj chalani pekní a páčia skoro všetkým babám (univerzálne typy tomu hovoríme , tak aj dievčatá sú také... a aj tak, vo väčšine prípadov si chlapci s nimi nezačnú...alebo keď začnú, tak ver tomu, že ide len o sex tak ako už povedal Azel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
vies ako to byva: vrana k v rane sada.....
2. lebo krasnych je malo. V BA je tazke tazke najst take baby
a čo sa týka diskusie, tak odpoveď netuším...
Ale tak krása je asi to prve,čo cloveka uputa, a to hovorím aj ja ako baba. Tiež si všimnem skor pekných chalanov...ale plánujem skončiť s "normálnym" resp. obyčajným,čiže takym,ako som ja . Na co sa usilovať o to, čo sa ku mne nehodí?
Ked ju milujes, nie je co riesit