Stáva sa to len mne alebo aj vám , že keď ste s priateľom tak vás celú "odmaluje" ? Proste stačí jedna pusa, dotyk a celý mejkap mám preč....Máte nejaké triky ako tomu zabrániť?
nestáva. lebo sa maľujem len keď ideme niekam von a vtedy mi ho nemá ako zmazať. keď sme doma tak nie som namaľovaná.
a jeden dotyk/pusa ti nemôžu pokaziť celý makeup.
@6 eliminovať dotyky tváre....fasa inak, rada jak od hovada....budem s chalanom a jediné čo budem robiť je že budem v strehu aby sa mi nedotkol ksichtu, nezmazal omietku a neuvidel kto vlastne som....
polka ľudí ťa tu zhejtuje, ale náhodou je to dobrá diskusia! A asi sa naozaj nemalovať, ja som nad tým už dlho uvažovala a na nič lepšie som zatiaľ neprišla.
@h8u vidis ako ta ma rad
a k makeupu a jeho zmazavaniu poviem tolko, ze najcastejsie ma zacne svrbiet oko, lebo som alergicka a zaberaju mi iba uspavacie antihistaminika, takze proste si sucham oci a zmazem si ho. preto vacsinou nie som vobec namalovana. Nejaky priatel nemoze spravit v tomto smere vacsiu skodu ako ja sama tym suchanim takze by som to neriesila aj keby to sposobil nechtiac.
mne schadza mejkap aj bez chlapa aj som mala obdobie ze som sa nemalovala, ale kazde bozie rano mi mama nezabudla pripomenut, aka som bleda a ze vyzeram jak trnkove hovno tak som rezignovala...
@nicolkaa prosím ťa a ten spray si kupuješ cez net alebo normálne v drogérií ... Lebo u nas v DM drogerié to vobec nemaju a keď som sa pýtala tak na mňa kukali ako keby chcem neviem čo
Ja som mala ten isty problem no on sam povedal že sa mu pačim viac nenamalovana a je mi to pohodlnejšie tak sa nemalujem alebo si nedavaj makeupe a len si pekne vytienuj tvar bronzerom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
alebo potom...kvalitnejší make-up alebo vymeniť priateľa
a jeden dotyk/pusa ti nemôžu pokaziť celý makeup.
pouzivam setting spray (MAC Fix plus, ale ja mam od NY a nemam problem
kokos
a k makeupu a jeho zmazavaniu poviem tolko, ze najcastejsie ma zacne svrbiet oko, lebo som alergicka a zaberaju mi iba uspavacie antihistaminika, takze proste si sucham oci a zmazem si ho. preto vacsinou nie som vobec namalovana. Nejaky priatel nemoze spravit v tomto smere vacsiu skodu ako ja sama tym suchanim takze by som to neriesila aj keby to sposobil nechtiac.