Alebo ich zabijem a poskladám z nich úplne nového človeka Veľa toho nenarozpráva, ale možno bude vyzerať k svetu. Koniec koncov- mĺkvy chlap=úžasný chlap!
@66janica6 Ja som z... no... daleko od teba A mam dlhsie vlasy, teda mal som uz aj dlhsie, teraz som ich mohol mat nieco pod lopatky, ale rastu dost rychlo.
@66janica6 No to mas dobre. Ja som sa dal ostrihat kvoli jednej osobe... kvoli jednej jedinej osobe na svete, pre ktoru som bol schopny to spravit a dnes to lutujem.
na vyzore mi az tak nejak extra nezalezii... i ked vzdy sa mi pacili blondaci s modrymi ocami ...a takii macatejšii chalani.... ale nemam to ako nejakuu podmienku, ani si podla toho nevyberam......... podla mna by mal byt chalan inteligentny, mily, dobre vychovany, zabavny, verny, ochotny a nemal by fajcit, pit, drogovat, nadavat a ani nic podobne... a tak...
aky chalan je naj? prave ten, ktory sa mi v istom momente paci pacili sa mi aj holohlavy,dlhovlasy,blondaci aj hnedovlasy a vsetkych som povazovala za naj..
Mne je jedno ako bue vyzerať Proste typický chlap, čo ma nebude biť, raz za čas si na mňa spomenie a dá mi pusu A mal by ma podporovať, vážiť si ma, aj ja jeh Tak ale ideál dokonalého chlapa je pre mňa Owen Wilson a z tých mladších William Moseley(takže blonďák s mordými očami
slečna @ceruzisko mi ešte vnukli, že som zabudla spomenúť, že najviac na svete milujem, keď ma chlap POČÚVA a PÝTA SA MA. ale nedotieravo.
vtedy môže mať aj obrovské brucho, mastné vlasy a tak.
ale!
sám musí byť na niečo "odborník". proste sa o niečo zaujímať, musí to byť človek, pred ktorým, takpovediac, smekám klobúk a mám chuť sa od neho učiť a dozvedať sa.
ak mi taký človek dá najavo, že ho zaujíma to, čo zaujíma mňa vypočuje si ma bez toho, aby mi dementne skákal do reči, tak to je ten najdokonalejší chlap na svete.
Ja som skôr na tie tmavšie typy...čiže hnedé alebo čierne, krátke až mierne dlhšie vlasy, hnedé oči, hlavne pekný úsmev ...normálnej postavy poprípade jemne vypracované telo a radšej takým nižších, bo som dosť nízka
A povahovo: milý, vtipný,inteligentný, úprimný,spoločenský,tolerantný....a už ma nič nenapadá Hlavne však,aby ma mal rád a ja jeho
nechapem jak sa mozu nektorym babam lubit chlapy co vypadaju jak zeny nee zeby som ja bol nejaky krasavec ja sa nelubim nikomu ,, ale tí zženstilí chlapy to je neco
@wewo je mi absolutne jedno co si myslis Kotleba niekde hlasal ze musime mat len holohlavych partnerov? keby niekto niekoho bil len pre vlasy tak to nie je nacionalista ale kokot
@66janica6 sympatizujes s hnutim skinheads ? Sympatizujes tak o co ti ide ? Napisal som len pravdu. Tvoju pamat mam srdecne u riti , tvojho avatara tiez a wewo je stokrat slusnejsi clovek ako ty kedy budes. A prosim ta uz neotravuj smrdis
a ešte som zabudla. musí trpieť nejakou (pre mňa vyhovujúcou) primeranou neurózou alebo poruchou osobnosti rovnako ako ja aby sme sa spoločne psychologicky skúmali a mali zo seba motýle v bruchu.
@radiophonic to je dobrý začiatok. ale to nestačí.
@hov ädo A vieš, že neviem? Nemám ťa poriadne prehliadnutého
Na margo zamyslenia: ja som na takých, to je všeobecne známe, ale bola by som blbá nepriznať, že poznám kopec krátkovlasých/holohlavých chalanov, ktorí sú naozaj veľmi, veľmi, veľmi pekní
hehe nikdy sa mi nepodarilo najst chlapa ktory by sa aspon kvapku priblizoval k mojm idealu vzdy to bol nejaky cudak uplne sa vymykal normalnosti takze asi takt necham sa prekvapit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
113 komentov
@mino493 v moznostiach chyba hlavne cash
@n0win0u
@husky
@hov ädo
Vyber si.
Alebo ich zabijem a poskladám z nich úplne nového človeka Veľa toho nenarozpráva, ale možno bude vyzerať k svetu. Koniec koncov- mĺkvy chlap=úžasný chlap!
a všetci, čo sa k nemu aspoň niečím približujú.
načo ti to je?
presne ako on...ako D.
ale je pravda, že sa mi vždy páčili bledé neforemné typy. ktoré sa smiali na mojich slovách. a počúvali ich.
a hlavne chlapci, čo vyzerajú inak. sú odlišní, spoznať sa to dá ale len pri prvom ale poriadne precíznom pohľade.
ale oceňujem výber slečny @grietusha ♥
vtedy môže mať aj obrovské brucho, mastné vlasy a tak.
ale!
sám musí byť na niečo "odborník". proste sa o niečo zaujímať, musí to byť človek, pred ktorým, takpovediac, smekám klobúk a mám chuť sa od neho učiť a dozvedať sa.
ak mi taký človek dá najavo, že ho zaujíma to, čo zaujíma mňa vypočuje si ma bez toho, aby mi dementne skákal do reči, tak to je ten najdokonalejší chlap na svete.
(viem o dvoch!!!!)
Farba očí: Hnedá, Zelená
Dĺžka vlasov lhšie
Typ postavy: Vysoký
Postava: Úplný svalnáč Ale tak vyšportovaný môže byť
Povaha: (dám viac ) Milý, Všetko vie ale je vtipný, Frajer, Srandista Stačí?
Dĺžka vlasov : ani nie dlhé ani úplne krátke a ostatné mi je jedno.. hlavne nech je milý =D
aj ked neviem naco ti to cele je
oči-modre ale v podstate od tohoto to tiez moc nezavisi
ale modre su naj
vlasy-rozcuchane
povaha?-mily,vtipny normalny
@frez tak podla mna baba ma mat dlhe vlasy...a chalan ich dlhe mat musi
Farba očí: Hnedá
Dĺžka vlasov lhšie
Typ postavy: Vysoký,Chudý, Tučnejší
Postava:Ťintitko, Normal
Povaha: Milý, Srandista
A povahovo: milý, vtipný,inteligentný, úprimný,spoločenský,tolerantný....a už ma nič nenapadá Hlavne však,aby ma mal rád a ja jeho
vlasy: blond
oči: hnede
dlžka vlasov: dlhšie
typ postavy: tučnejši, vyška aspoň ako ja
Povaha: Milý, Všetko vie ale je vtipný, Srandista tak nejak
Farba očí: úplne jedno
Dĺžka vlasov: dlhé alebo aspoň dlhšie
Typ postavy: vysoký, chudý??? ..
Postava: normálna (svaly sa mi nepáčia jaksik)
Povaha: úprimný, milý, má ma mať rád, neklamať. atď
ale, že by som sa podľa toho riadila určite nie
oči: najkrajšie modré..ale aj pekné hnede vedia určite zaujať..
no a tak radšej kratšie vlasy...ale ako komu sa to hodí..
stredná výška a taká pekná postavička by bodla ..ak nie nevadí.. dá sa preziť..
postava: ak su kocky na bruchu to len poteši ..ale prehánať to netreba to uz nemusim
povaha?...hmm určite kamarátsky typ skt sa da pokecať o všetkom možnom, uprímnosť je základ-aby mi povedal všetko aj čo sa mu nepáči...
....inteligentný, úprimný, nežný, milujúci...
proste taký ako ten môj terajší
@gothicpoethic !!!
Bledé neforemné typy... Páčil by som sa ti.
čiže: kratšie hnedé vlasy, hnedé oči, mohutná postava - žiadne tintítko ani vymakanec - taký akurát, vysoký, milý, srandista...
plus tá charizma...
on je jednoducho celý naj
Hnede vlasy:8,Blond:4,Cierne:6
Farba očí: Zelená/ Modrá
Dĺžka vlasov: Kratšie,
Postava: Menšie ale pekné svaly
Povaha: Milý + Všetko vie ale je vtipný
to je môj ideál, ale samozrejme nemá tú správnu iskrua šarm , tak má smolu
@radiophonic to je dobrý začiatok. ale to nestačí.
krpaty ako kybel
podobnej stavby tela...
akurat s hlavou na krku z ktorej rasi cosi vsetkymi smermi..
a tak ..
Ale keby si spoznala moje osobnostné anomálie...
také zamyslenie pridám... mnohé baby vy chceli chalana s dlhšími a dlhými vlasmi... Ku*va drát, a čo ja? vystrihaný na légiu?
Na margo zamyslenia: ja som na takých, to je všeobecne známe, ale bola by som blbá nepriznať, že poznám kopec krátkovlasých/holohlavých chalanov, ktorí sú naozaj veľmi, veľmi, veľmi pekní
Farba očí: Modrá
Dĺžka vlasov: Kratšie
Postava: Vyšportovaná, Povaha: Milý
a hlavne aby ma mal rád