Nebudem tvrdiť že určite nie, lebo sa držím hesla "jeden nikdy nevie"...
Ale určite by som také niečo nevyhľadávala... Resp. by som stretnutie, kde ide o sex neoznačila za "rande". A s chalanom, s ktorým by som šla na rande by som to myslela vážne a nie jednorázovo. Takže tak
Pokiaľ by sa mi páčil len výzorovo, tak áno, pretože by som nič viac s ním mať nechcela. tak načo to naťahovať???
Ale ak by sa mi páčil nielen výzorom, ale aj vlastnosťami a chcela by som s ním mať niečo viac, tak určite nie.. Chlapci radi lovia... A ľahká korisť ich hneď omrzí...
urcite nie a na prvom rande uz vobec....ja musim chalana najprv dobre spoznat a az potom moze k dacomu dojst a nie hned sa do toho hnad.. sak sa neni kam ponahlat.
keby som mala viacej rokov tak by som si mozno povedala: "hmmmmm" a diabolsky sa usmiala XD ale asi by som nebola schopna hned na prvom.. mozno keby som bola opita, ako je v tej moznosti ale nebolo by to podla mna dobre hned, este by som sa na neho naviazala a po tyzdni by ma poslal kade lahsie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ale určite by som také niečo nevyhľadávala... Resp. by som stretnutie, kde ide o sex neoznačila za "rande". A s chalanom, s ktorým by som šla na rande by som to myslela vážne a nie jednorázovo. Takže tak
Pokiaľ by sa mi páčil len výzorovo, tak áno, pretože by som nič viac s ním mať nechcela. tak načo to naťahovať???
Ale ak by sa mi páčil nielen výzorom, ale aj vlastnosťami a chcela by som s ním mať niečo viac, tak určite nie.. Chlapci radi lovia... A ľahká korisť ich hneď omrzí...