spoďáre nosím furt, hejnoa! podprsenku niekedy športovú, ale to len preto, že nerozlišujem denné a nočné domáce oblečenie a neprezliekam sa zväčša keď idem spať, keďže aj tak trávim pol dňa v posteli
Gaťky akokedy, podprsenku nikdy...a napríklad nechápem to, keď niekto nosí podprsenku len tak na doma, keď má na sebe aj tričko...preboha, veď prsia potrebujú občas aj oddych a nie ich stále mať "vopchaté" v podprsenke -.-
Podprsenku nikdy ty kokos (raz som v nej zaspala a vôbec to nebolo príjemné) a nohavičky iba keď spím niekde v spoločnosti iných ľudí + cez tie výnimočné dni v mesiaci...
Spím väčšinou nahý, maximálne keď je veľká zima tak hodím na seba tričko. Mám v izbe mladšiu sestru aj ona spí nahá. Zvykli sme si obaja na vzájomnú nahotu.
tričko, nohavičky, tepláky, vo veľkej zime aj ponožky, bez podprdy... v lete, často nahá alebo tielko a nohavičky alebo pyžamové kraťasy... keď som bola malá spávala som bez nohavičiek, ale to bolo iné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
spávam väčšinou v gaťkách a dlhom tričku
a podprsenku straašne výnimočne, keď spím v spoločnosti veľa neznámych ľudí a bez nej by som sa cítila..divne no
inak @14 celkom vystihuje (az na tu podprsenku tu nenosim )
Ja spávam len v trénkach a v zime si dám tak akurát tričko..neviem si predstaviť mať na sebe ešte niečo viac
teraz vážne, spím v trenkách, keď je chladnejšie pridám staré tričko... keď je horúco uberiem aj tie trenky