čo ma zaujíma? taka možnosť aku chcem ja tu ani nieje... u mňa je to technika ak je chlap zlý milenec... je to naprd aj správny bozk na správne miesto pomôže
no v prvom rade to, aby ma mal rad...ale co sa tyka toho sexu....tak aby am vedel uspokojit,nie?....naco mu je pekna tvar, vydrz, ci velky vtak,ked ma neobstastni...
No, veľkosť penisu ma netrápi - pokiaľ nie je príliš veľký. Takého by som nechcela :/ Ale to určite nebude prvá ani jediná vec, ktorá ma nachlapovi bude trápiť.
Ďalšie tri možnosti - tvár, postava, výdrž.
To, či by som s ním vôbec niekam šla závisí od oboch - tváre aj postavy. Tiež by samozrejme musela byť chémia, šarm, a nemôže byť dutý.
Ak by nemal pekné iba telo alebo iba tvár, nevidím dôvod riešiť sex.
Na výdrž by som došla až pri sexe.
Takže jednu možnosť vybrať neviem. Okrem tej veľkosti penisu všetko dokopy, a ešte k tomu veľa ďalších +
A ak mám hovoriť o chlapovi, o MOJOM chlapovi (a bavíme sa iba o sexe a príťažlivosti-nie povahy, osobnosti a charakteru), ten je aj pekný (do tváre aj do postavy), okrem toho, má šarm, charizmu, "voní mi" - ak viete, čo myslím , okrem toho je perfektný, ohľaduplný, skrátka bezchybný milenec...a s "náradím" som nadmieru spokojná
Výdrž pri sexe nie je všetko - viac by ma trápilo, či je chlap šikovný - lebo ak do mňa bude búšiť 3 hodiny (čiže výdrž má) ale ja z toho nič mať nebudem, tak takého nepotrebujem. Ja mám šikovného, a aj s výdržou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
No, veľkosť penisu ma netrápi - pokiaľ nie je príliš veľký. Takého by som nechcela :/ Ale to určite nebude prvá ani jediná vec, ktorá ma nachlapovi bude trápiť.
Ďalšie tri možnosti - tvár, postava, výdrž.
To, či by som s ním vôbec niekam šla závisí od oboch - tváre aj postavy. Tiež by samozrejme musela byť chémia, šarm, a nemôže byť dutý.
Ak by nemal pekné iba telo alebo iba tvár, nevidím dôvod riešiť sex.
Na výdrž by som došla až pri sexe.
Takže jednu možnosť vybrať neviem. Okrem tej veľkosti penisu všetko dokopy, a ešte k tomu veľa ďalších +
Výdrž pri sexe nie je všetko - viac by ma trápilo, či je chlap šikovný - lebo ak do mňa bude búšiť 3 hodiny (čiže výdrž má) ale ja z toho nič mať nebudem, tak takého nepotrebujem. Ja mám šikovného, a aj s výdržou