hm a prečo chcete odopriet chlapom tie nohy..? ked od detstva niekto tuži mat hladke nohy a tie chlpy ho privádzaju do šialenstva a pak vidia spasenie v podobe reklamu s niveou na holenie tak nesprav to hm? D
No nespravim to pretože mne sa to nece a ašlem na to.. na brade mam zlate tri chply čo som šlohol dedovi vševedovi a ani tie sa mi nece holit..
Ale uprimne.. keby ste mali chalana normalne že sexoša neco jak orladna blooma či jak sa piše tak vadilo by vam že ma oholene nohy?
Ja súhlasim s Cobrom, naozaj, veď ked si chce chlapec holiť nohy, tak nech si ich holí, veď čo na tom?
Ale mne sa tiež páči len keď je chlapec oholený v podpazuší a sem tam i tam dolu, a milujem, keď má asi 2dňové jemné strnisko, to je na ňom fakt veľmi mužné a sexi.
Mne sa absolútne nepáči oholená mužská hruď a už vôbec nie nohy! Kto to kedy videl. Podpazušie, medzinožie a briadka neodmysliteľne oholené,ale to úplne stačí. Ostatné je také typicky mužské, divné je skôr ak to tam nie je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Moja babka zas: "Co si tie chlpate ruciska trochu 'neosvrlis' nad ohnom?"
Tak sa vyznaj...
Ale podpazusie to je uplne super ked je oholene, a aj cosik ine
hm a prečo chcete odopriet chlapom tie nohy..? ked od detstva niekto tuži mat hladke nohy a tie chlpy ho privádzaju do šialenstva a pak vidia spasenie v podobe reklamu s niveou na holenie tak nesprav to hm? D
No nespravim to pretože mne sa to nece a ašlem na to.. na brade mam zlate tri chply čo som šlohol dedovi vševedovi a ani tie sa mi nece holit..
Ale uprimne.. keby ste mali chalana normalne že sexoša neco jak orladna blooma či jak sa piše tak vadilo by vam že ma oholene nohy?
ale podla mna ak si oholi podpazusie a bradu -pohoda jahoda.
a ak nieco ine -nestazujem sa
ale nohy a hrud si holit podla mna netreba ´= )to sa mi lubi
Ale mne sa tiež páči len keď je chlapec oholený v podpazuší a sem tam i tam dolu, a milujem, keď má asi 2dňové jemné strnisko, to je na ňom fakt veľmi mužné a sexi.
Môj priateľ má tiež chlpatú hruď a raz dokonca navrhol, že si ju oholí, ale zakázala som mu to
Nie som proti tomu, aby sa chalan holil, ak sa mu to chce, ale najprv treba zvážiť, či s chlpami nevyzerá lepšie