no ako urcite nie po prve.. bysomsa citila blbo prinej a po 2 bejvalý kamosiek ked kamoska snim bola .. som hovorila nech sa snim rozide lebo je to Debil! .. tak asi jasne ze nie..
ale keby to bolo tak ze on by ta chcel , sa snou rozisiel a chcel teraz teba, resp. by ta balil.... zacala by si si snim? ale z neho by si mala pocit ze to neberie ako pomstu kamoske alebo nieco podobne, proste normalne chalan co ta bali len byvali tvojej kamosky a podotykam dobrej ...
určite nie..teda nikdy nehovor nikdy. Keby preskočí nejaká silná iskra a chémia a kamarátka by to nejakým zázrakom pochopila tak áno,ale v tomto momente má pre mňa väčšiu cenu kamarátstvo ako nejaký priateľ...
A keby má chodiť moja kamarátka s mojím ex..tak ju nemám rada každá súčasná priateľka mojich ex je bezdôvodne pre mňa zazerací objekt nie je to pekné,aly myslím si,že aj ony ma nemajú rady...
Toto je ojedinelý prípad... Urobila som to s radosťou, pretože tá "kamarátka" mi ho ukradla... Mal sa rozhodnúť medzi mnou a ňou, lenže keďže u nej môže aj prespávať po práci, lebo má dom, vybral si ju... Kvôli takým kravinám... Takže jednoznačne áno ...
raz som si začala s bývalým jednej kamošky... spoznala som ho, keď mi predstavila svojho nového priateľa a o 4 dni na to ho nechala... a to som čumela, že kde ona takého pekného chalana nabrala a hneď ho nechala? no nezačni si s ním
neviem... bolo by to istý čas zvláštne, ale na druhej strane vzdať sa niekoho, kto pre mňa môže byť dokonalý partner iba preto, že má nejakú debilnú nálepku "kamoškin ex"? no, neviem. nebola som v takej situácii.
nič zlé na tom nie je.. ale mne to nesedí.. aj ked sa mi ex kamarátky páči, je pre mňa akési tabu. tak isto je to s kamarátmi môjho ex.
v partii to bývavalo tak že každý dlhšiu či kratšiu chvíľu chodil takmer každý s každým. Mne to už fakt prišlo divné a zatiahnúť do toho som sa nenechala. Takže pekne zakaždým nové gény..
čo ja viem, záleží od okolností, od toho, nakoľko je kamarátka s tým vyrovnaná a všetko... ale myslím si, že "nikdy" v takýchto situáciách neexistuje. preberať nepreberám, ale niekedy máme proste podobný vkus a môže sa kedykoľvek stať, že rok po rozpade ich vzťahu by to pochytilo mňa. človek nikdy nevie.
Ako tie čo ste označili odpoveď "ÁNO" hanbite sa!!! vy by ste to dokázali urobiť svojej kamoške?? sa uvedomte!!! určite by som sa jej aspoň spýtala či jej to nebude vadiť
podla toho aký s ním mala vzťah ak ho ľúbila tak určite nie ale keď to bolo len na pár dní tak myslím že nič hrozné by to nebolo... inak moja veľmi dobra kamarátka má slabosť na chalanov s ktorými som ja niečo mala predtým čo už...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A keby má chodiť moja kamarátka s mojím ex..tak ju nemám rada každá súčasná priateľka mojich ex je bezdôvodne pre mňa zazerací objekt nie je to pekné,aly myslím si,že aj ony ma nemajú rady...
A ak sa s ňou rozišiel on..tak to znamená, že je debil
Teraz bez srandy Nie, nikdy.
ale tak keby je to cerstve urcite by som t nespravila, keby ma kamoska este k nemu nejaky citovy vztah tak tiez nie
v partii to bývavalo tak že každý dlhšiu či kratšiu chvíľu chodil takmer každý s každým. Mne to už fakt prišlo divné a zatiahnúť do toho som sa nenechala. Takže pekne zakaždým nové gény..
v každom pripade maju mnohe moje kamošky dosť divny vkus, respektive, ja mam divny vkus, takže do kapusty si isto liezť nebudeme
K veci. Nie, radšej knihu.
Kamarátke sa páčia škaredí a mladí. HA HA HA