Alex Evans je taký trapoš že až ,no Andy Sixx je pokial sa nemýlim spevák zo skupiny Black veil brides, a teda je krajši ako henten trtko, nie žeby ma nejako zaujímal ani jeho skupina, no ale jedna pesnička sa mi fakt páčila ,no ale zrovna ste sem dali blbú fotku
to video som sem dala preto, aby ste vedeli že Andy Sixx má aspoň skupinu a spieva a čo tam potom ako sa oblieka, má krajšie črty tváre aj postavu ako henten trááááápny alex evans, ktorý je len nejaký internetový idiotko,ktorý okrem toho že si upraví fotky vo photoshope a hodí ich na net a trári sa aký je užasný nespravil
mno .... takyto chlapci sa mi pacili ket som mala asi 13 rokov... boze vsak vyzeraju vsetci rovnako , nic originalne, nic svojske... vsak aj vy vyrastiete nebojte!!!!
@aaangelinna alex evans je zevraj fotograf spevak model
zlapotvora :ticho ine tipi su hnusne
a jednoznacne andy sixx ale dali ste tu hlupu fotku co mal asi 15 rokov ved ja ho mam na profilovke kukajte aky je krasny krajsi chalan nemoze bytandy sixx ma pekne črty tvare a nie henten debil alex evans aj ja si viem upravit fotku v photoshope bohaaa :
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
ANDY SIXX
aj ked sa dosť podobajú
2. - obidvaja rovnako zle
to ešte neprešla móda týchto chlapcov s nedostatkom testosterónu a prebytkom laku na vlasy?
ale nie (ROFL)
ten na tých fotkách ten prvý
@sheily ano aj ten je peknýý čo peknýý
ja som na chlapcov
Pravidlá sme (tak ako mnoho vecí) nedokončili!
Nenávidím hentie sladké napodobeniny chlapov.
@broken KRISTE PANE!!!!!
@bublinka113 on spieva perfektnee
zlapotvora :ticho ine tipi su hnusne
a jednoznacne andy sixx ale dali ste tu hlupu fotku co mal asi 15 rokov ved ja ho mam na profilovke kukajte aky je krasny krajsi chalan nemoze bytandy sixx ma pekne črty tvare a nie henten debil alex evans aj ja si viem upravit fotku v photoshope bohaaa :