Niečo čo sa mi nerozmaže na očiach a ostane aspon pol dna, kvoli tomu si nemožem dávať ani tiene lebo potom vyzerám ako zle urobený klaun. Ceruzky mi tiež nerobia dobre aj vtedy sa rozmažem :/. Rozmýšlala som aj nad gélovou očnou linkou. Skúsenosti? Ra
skúšala si už bázu na pod tiene ? ? alebo ja si dám na očné viečko trošku korektoru ,vklepem a prepúdrujem a linka mi vydrží dlho. to mám aj padnuté viečka
miss sporty nieeeeeee kúp si gélovú linku, ja som mala roky tekutú a stále sa mi mazala, gélová je pekná tmavá matná a tá od Catrice je odolná voči oleju aj vode, nemaže sa a je veľmi super, kupujem stále
Kúp si gélovú, tá je super a nemaže sa ani vtedy, kedy sa má A keď ani s tou nebudeš spokojná, kúp si podkladovú bázu. Napríklad táto essence z DM je fajn, stojí pod 3 eurá
gélovú jednoznačne a zabudnúť na ceruzku. S ňou jedine niečo doladiť, ale nepoužívať ako náhradu za linku, lebo to ozaj vyzerá ako klaun make-up Inak mne sa osvedčili aj tie linky v pere, ale gélová je aj tak lepšia
@nemammeno Na očiach vydrží celý deň bez otlačenia/rozmazania. Ja som max. spokojná a inú už ani nechcem Inak, ceruzky na oči sú celkovo zloba, vôbec nespravia peknú linku, otláčajú/rozmazávajú sa...
ja mám miss sporty studio lash eyeliner, je tenká, vydrží večnosť (niekedy mám problém s odlíčením doslova , dobre sa s ňou pracuje a stojí fakt len pár korún
Liniek som uz vyskusala slusne vela, ale zatial najvacsia spokojnost so znackou Astor, sice celkovo ju prilis neoblubujem,ale co sa liniek tyka,tak je u mna jednoznacne TOP. Uz som mala od nich 2-3 a ani na jednu by som sa nestazovala. Tuto mam momentalne a je uplne skvela, dlho vydrzi, nerozmazava sa a ani neotlaca. Sice je pravda,ze na nanasanie treba trosku viac praxe.
Ja som pár rokov bola verná tekutej linke Rimmel (má dobrý tvrdý štetček,takže aplikácia je ľahšia,neotláča sa,na viečkach vydrží dlho ,cena 7-8€) ale napokon som sa rozhodla pre gélovú linku Maybelline (v krabičke je linka ale aj štetček,takže sa nemusí
dokupovať.cena 9-10€)Je fantastická,i keď menšia ako gélová linka od Catrice, v ktorej je síce viac ,ale je strasne suchá v tégliku často praská,takže dlho "svieža" neostane a je bez aplikátora,cena 4-5€....Vodeodolné linky neodporúčam nosiť bežne,sú ťažké,aplikácia tekutou linkou zasahuje aj riasy,ktoré často zlepí a ako aj vodeodol.riasenka tie riasy a viečka vysušuje." Vodeodolky" len občas,na nejakú príležitosť.Odporučujem tekutú linku s hrubým aplikátorom Astor.(i keď sa ľahko odlúpne,ale to len v prípade,že ju máte dlho na očiach) Neodporučujem kupovať tek.l. She (otláča sa)...Na záver kajálové ceruzky.Na linky,vonku oka sa nehodia,nevydržia,otláčajú sa.skôr sú na orámovanie vnútornej strany oka...hádam som Vám poradila kozmetička Simona
ja dlho uz pouzivam miss sporty u co vravite ale ide mi uz na nervy..drzi dorbe ale kym si ju dam tak ju mam vsade aj na riasach a to mi ich zlepi..no nemam na to uz nervy neviete poradit nejaku v pere alebo gelovu mozno..mam vsak aj tu co spominate gelovu od essence ale linka nostane taka ostra ako ta od miss sporty ta essence sa mi rozmaze ..viete prosim o nejakej c ozaschne proste na oku a max sa odlupne po dni ? Dakujem. Ada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
miss sporty nieeeeeee kúp si gélovú linku, ja som mala roky tekutú a stále sa mi mazala, gélová je pekná tmavá matná a tá od Catrice je odolná voči oleju aj vode, nemaže sa a je veľmi super, kupujem stále
» www.goshcosmetics.sk/produkty/oci/li...
Liniek som uz vyskusala slusne vela, ale zatial najvacsia spokojnost so znackou Astor, sice celkovo ju prilis neoblubujem,ale co sa liniek tyka,tak je u mna jednoznacne TOP. Uz som mala od nich 2-3 a ani na jednu by som sa nestazovala. Tuto mam momentalne a je uplne skvela, dlho vydrzi, nerozmazava sa a ani neotlaca. Sice je pravda,ze na nanasanie treba trosku viac praxe.
dokupovať.cena 9-10€)Je fantastická,i keď menšia ako gélová linka od Catrice, v ktorej je síce viac ,ale je strasne suchá v tégliku často praská,takže dlho "svieža" neostane a je bez aplikátora,cena 4-5€....Vodeodolné linky neodporúčam nosiť bežne,sú ťažké,aplikácia tekutou linkou zasahuje aj riasy,ktoré často zlepí a ako aj vodeodol.riasenka tie riasy a viečka vysušuje." Vodeodolky" len občas,na nejakú príležitosť.Odporučujem tekutú linku s hrubým aplikátorom Astor.(i keď sa ľahko odlúpne,ale to len v prípade,že ju máte dlho na očiach) Neodporučujem kupovať tek.l. She (otláča sa)...Na záver kajálové ceruzky.Na linky,vonku oka sa nehodia,nevydržia,otláčajú sa.skôr sú na orámovanie vnútornej strany oka...hádam som Vám poradila kozmetička Simona