Takže mám frajerku chodíme spolu má 16 rokou je to hotový anjel sme spolu 3tížne a ja som jej povedal že ju lúbim..ale pred pár dnami mi povedala že ona to tak necíti ešte že ona nevie čo cíti že je šetko super ale že neviee vlastne čo chce..a ja by som
...kristeee,to by som ani ja newedela co xcem,bo kebyze ti mam oprawowat prawopis thak staci mi
...aaale,k weci...3 tyzdne je mrte kratka doba,thakze uplne zbytocne stresujes wazne!ukludni sa,ak je stale s tebou thak ta asi ma rada,ale neziadaj od nej nieco co proste neciti...zatial
noooo tak to je fakt neprijemne ale baby su uz raz tak...ja mam chalana a jeden den ho milujem a druhy cem zas ineho a treti ho zas milujem takze to je asi tak...ale wed co su tri tyzdne???
Podla mna vy chalani robite jednu velku chybu,ze za par tyzdnov na nas vybalite ako nas lubite.Podla mna laska vznika dlhodobo a za tri tyzdne lubit je blbost.Mozno mat rad.A nas akoby potom odradi vyvyjat ten vztah dalej..Uz si ta nema ako ziskavat..Tot moj nazor
Sweetgirl, do pice preco zovseobecnujes.. Take iste mozu byt aj baby a mne osobne sa to par krat stalo.. Baba mi zacala po tyzdni hovorit ako ma velmi lubi a po dalsom tyzdni ma nechala.
Ludia, hlavne klud!...ja chodims tym mojim 2 tyzdne a VAZNE ho lubim, neviem si predstavit,ze by sme sa rozisli, u kazdeho je to inak...a este jeden malinky dotaz...tato diskusia bola zalozena 31.decembra a vy ste na nu(posledny traja) odpovedali az teraz ...27.jula...ten Mato99 sa s nou uz urcite daaaavno rozisiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
...aaale,k weci...3 tyzdne je mrte kratka doba,thakze uplne zbytocne stresujes wazne!ukludni sa,ak je stale s tebou thak ta asi ma rada,ale neziadaj od nej nieco co proste neciti...zatial
...a uzi Silwesteeeeeeeer!