Takže mám frajerku chodíme spolu má 16 rokou je to hotový anjel sme spolu 3tížne a ja som jej povedal že ju lúbim..ale pred pár dnami mi povedala že ona to tak necíti ešte že ona nevie čo cíti že je šetko super ale že neviee vlastne čo chce..a ja by som
bud rad že maš taku babu čo je ktebe uprimná a netrepe len same lubim ťa bla bla bla i ked to tak neni aj ja sam som babe povedal že ja je nepoviem lubim ťa pokial to tak nebudem citit ... ale to neznamena že ta nemá rada drž si ju a rob tak aby vedela čo chce teba
usmievaj sa na ňu, rozprávaj jej vtipy, bud s ňou čo najčastejšie, hovor jej to najmilšie...neviem ako Ti viac poradiť...zober ju do kina, do divadla...
Je to zbytocne drzat len tak umelo. Pokial ta nelubi a zisti ze ta ma rada ako kamarata tak by si to mal priat tak ako to bude. Nenut ju a nechaj ju nech zisti na com je.
hmm, tak aj ja som priateľovi povedala, že ho ešte neľúbim, keď mi to on povedal, proste som to tak necítila, ale mala som ho rada a teraz sa lubime a prezila som najkrajsieho silvestra doteraz, pretoze bol s nim s usmevom na tvari, takze aj ked to neciti hned neznamena ze to nebude citit nikdy, len ona proste potrebuje trošku viac času. Ale možno cíti len kamarátstvo, ale držím palce a všetko dobré do nového roka.
tak bud rad ze ti netlaci kaleraby do hlavy ako ta miluje ale jedna s tebou na rovinu...spravaj sa k nej ako doteraz bud k nej mily a ak ti to nevyjde netrap sa...sand zostanete kamosi...ale dufam ze budete spolu...drzim vam palce
ako ja som kratucko chodil s holkou, potom mi dala kopy...ale ja som bol a este som zalubeni...tak som si povedal dame cas, prejde...cas som dal... kazdy - aj jej naj kamoskami hovorila ze ona ta xe...chod za nou... siel som ... super sme kecali, chodili sme do mesta...na vanoce som jej dal krasny darek... a chytil ju za ruku...dala ju, bola ocividne rada (alebo to len prfektne hrala ale tomu neverim lebo ju poznam...) a ted mi po prazdninach napise ze ci ako ju este xem,ze ale ona mna nie... ze si este nevsimla ze ci ju xem---ako som jej povedal ze ok tvoje rozhodnutie ale ako sori dam ti darek chytim ta za ruku a som pri tebe stale ked to ide a ty si to nevsimnes? ( a neni hlupa) .. no tak som sa jej spytal...odpisala si ma uplne abo ne? ona ze hej....a ted mam akoze co delat???????????????????????? akozediki moc za toto...a som uplne zdeptany..a naladu mam v kybli...ledva sedim za pc a tot pisem...take poradte ako zvladnut depku ked niekoho vazne milujes a on ta necha.... a to vazne este som nikoho tak nelubil ona je perfektna...aspon pre mna...ako boze da sa vobec zabudnut?
No ludia z mojej strany je už táto debata uzavretá pretože dievča mi dalo kopačky neviem ani prečo ale dalo... Som z toho v P..či ale tak už s tým nič nespravím.A aj ztak ostaneme kamarátmi..Ale aj tak dakujem všetkým ktorý sa zapojili a chceli pomôcť....
Boyfromke ... A čo sa týka teba kašli sa neňu lebo s tým aj tak nič nespravíž jedno zistenie a to že proste babi ktoré majú okolo tých 15-17 niesú pripravené na to aby mali niekoho radi..teda lúbili
jednoducho si chcú užívať život a nie sa zaväzovať
a ked tak na veelmi krátko.. aj tá moja bola perfektná pre mňa ale nevyšlo to .... no tak asi tak... ale aj tak to je nakoniec na tvojom rozhodnutí.... a čest výnimkám....
Mato99... no aj ta moja bola perfektna... a potom mi napisala ze ako take drysty ze se mnou jej bolo najkrajsie ze chyba neni vo mne...ale ze uz ze ju ku mne nepritahuje nejaka ta iskra ako na zacatku...a asi vem v com to bude... tie chvile ked sme boli spolu boli vynimocne...ale ona nema vela casu a tak sme sa stretavala dosta obmedzene...a tym padom zacala romyslat a to je zleho...zacala rozmyslat ci ma lubi... tym padom ked zacnes rozmyslat je koniec...a tak sa aj stalo...
Netlač na ňu.Podľa ´mňa si jej moc skoro povedal že ju ľúbiš. Ona bola úprimná, je dobré že ti neklamal ale povedala, ako to cíti ona. Netlač na pílu, správaj sa k nej tak,ako pred a môžeš len veriť v to, že aj ty jej budeš niekedy tak vzácny ako ona tebe. len jej prosím nevyčítaj, že ťa neľúbi tak,ako ty ju a nevrav jej že ju ľúbiš viac...neznervózňuj ju...nechaj čas robiť svoju prácu... Veľa šťastia
Mno Mato99 uplne s tebou suhlasim ze baby do 17 rokou (mozno aj o nieco starsie) nie su na to priprawene lubit, respektiwe newedia co chcu od ziwota a potom to dopadne tak, ze zacnu s chalanom chodit a po mesiaci ho nechaju...
Podla mna ked k niekomu nieco necitim, tak s nim hadam nebudem chodit no nie?
Urcite lepsie je ked sa dwaja poznaju uz welmi dlho a z priatelstwa wznikne laska, to wacsinou aj zwykne welmi dlho wydrzat.
Boyfromke: Sabica pisala ze zabudnes ked pride dalsia, mno to hej, ale zas nehladaj si babu len koli tomu aby si zabudol na staru lasku.Wacsinou to nedopadne dobre...
Radsej by si mohol trawit wjacej casu s nejakou twojou super kamaratkou, az nejaku mas.. Ja mam naj kamaratku ktora ma wzdy rozweseli ked som w pecku, mame sa strasne radi a mozem powedat ze mi je s nou krajsie, nez z hociakou babou s ktorou som chodil...
wiem že je to stara diskusia ale na to sa neda nereagowať..tak jak je podla was malo bab ktore si nexcu uziwať ale mať niečo wažne tak je podla mna šeredne malo xalanow ktorý nemyslia len na to aby si jeden den užili a išli dalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
No a robit nemas nic, proste jej daj len cas.
A nabuduce to sem daj do diskusie 8x, aby sme si ta vsetci vsimli!
jednoducho si chcú užívať život a nie sa zaväzovať
a ked tak na veelmi krátko.. aj tá moja bola perfektná pre mňa ale nevyšlo to .... no tak asi tak... ale aj tak to je nakoniec na tvojom rozhodnutí.... a čest výnimkám....
Mno Mato99 uplne s tebou suhlasim ze baby do 17 rokou (mozno aj o nieco starsie) nie su na to priprawene lubit, respektiwe newedia co chcu od ziwota a potom to dopadne tak, ze zacnu s chalanom chodit a po mesiaci ho nechaju...
Podla mna ked k niekomu nieco necitim, tak s nim hadam nebudem chodit no nie?
Urcite lepsie je ked sa dwaja poznaju uz welmi dlho a z priatelstwa wznikne laska, to wacsinou aj zwykne welmi dlho wydrzat.
Boyfromke: Sabica pisala ze zabudnes ked pride dalsia, mno to hej, ale zas nehladaj si babu len koli tomu aby si zabudol na staru lasku.Wacsinou to nedopadne dobre...
Radsej by si mohol trawit wjacej casu s nejakou twojou super kamaratkou, az nejaku mas.. Ja mam naj kamaratku ktora ma wzdy rozweseli ked som w pecku, mame sa strasne radi a mozem powedat ze mi je s nou krajsie, nez z hociakou babou s ktorou som chodil...