mne sa napríklad páčia namaľované dievčatá...samozrejme v rámci vkusu...a veľmi často tie čo vidím nenamaľované tak som nechcem povedať že zhrozený, ale také niečo
je mi to jedno, nikomu sa prispôsobovať nemienim, mám vlastné hranice aj čo sa týka mejkapu, tak nech hovoria pre mňa za mňa aj že ma "diaľnica vyvrhla" ... keď sa mi to tak páči a cítim sa fajn, tak smola
okrem toho, aj tak len závidia že oni nemôžu zakryť nedostatky a zvýrazniť prednosti
co je toto za sracku? vzdy ked hocikto prida fotku s makeupom zlezie sa tam x zenskych (a ze x neni zrovna male cislo) co su radsej prirodzene skarede a uz tam jebu do nej, myslim ze chlap sa nad tym pozastavi v zlom len ked vyzera jak uplna medzigalakticka kurva alebo marfusa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Patetickí ľudia...
a k teme..si vsimni co za debilov to rozobera...
v nedelu ide transformers..juchu..
vieš čo je to google? tak máš k dispozícii zdroj informácií.
hej, totí transformeri, tak sú neprirodzene zmachlení všetci, nemám ich rada, a keby aj hej, nepozerám telku, a keby aj hej, niesom na slovensku
okrem toho, aj tak len závidia že oni nemôžu zakryť nedostatky a zvýrazniť prednosti